Terug naar overzicht

Reisnieuws update #53

  • Manhattan Beach, California

    Pedro Szekely

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 53 van woensdag 25 april 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Lekker dichtbij en supergezellig: de negen Hanzesteden bieden een ideale mix van cultuur, terrasjes en leuke restaurants. Deze zomer geven Zwolle, Deventer, Zutphen en Kampen hun twintig geheimen bloot. Of je nu houdt van cultuur, een echte foodie bent of liever gaat shoppen, fietsen of wandelen: de Hanzesteden bieden voor elk wat wils!
     
  • Wist je dat je je in Denemarken nooit op meer dan 50 km van de zee bevindt, waar je ook bent? Het leven op en rond het water is dan ook belangrijk in de Deense cultuur. Hoofdstad Kopenhagen gaat nog een stapje verder en begint  binnenkort met de bouw van het gloednieuwe Waterfront Culture Center, een state-of-the-artwatercomplex. Bezoekers zwemmen er in binnen- en buitenzwembaden of in buizen die tussen piramides lopen. Er komen ook faciliteiten voor sport en wellness.
  • Bierliefhebbers reppen zich komend weekend best naar Vlaams-Brabant, want daar vinden de laatste dagen van de Bierweekends plaats. Je maakt kennis met karaktervolle biergemeentes als Diest, Grimbergen, Haacht en Leuven, bezoekt de brouwerijen, gaat fietsen langs de bierroutes en nog veel meer!
     
  • Virgin Atlantic brengt vanaf deze zomer een op en top Engelse ervaring naar haar vluchten naar het Verenigd Koninkrijk. De luchtvaartmaatschappij gaat samen met meester-patissier Eric Lanlard high tea serveren, en dat in alle prijsklassen. Denk huisgemaakte broodjes, scones, macarons en andere lekkernijen. Voor wie ook op de begane grond nog even wil genieten van de zoetigheden, komt Virgin Atlantic met afternoon tea in haar Heathrow Clubhouse.
     
  • De Amerikaanse staat California is een van de meest populaire vakantiebestemmingen ter wereld: steden als Los Angeles en San Francisco, en National Parks als Yosemite en Death Valley spreken tot de verbeelding. Maar ook voor de fans voor technologische ontwikkelingen is California met Silicon Valley dé place to be. Dankzij een nieuwe boot camp tour kan je nu ook een kijkje nemen achter de schermen van bedrijven als Google, Apple, Uber, Tesla en Airbnb. Silicon Valley Unlocked neemt je mee op een vijfdaagse vol meet & greets en rondleidingen in deze bedrijven.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord