Terug naar overzicht

Reisnieuws update #56

 • Horseshoe Bend, Arizona, VS

  Daniel Knieper

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 56 van woensdag 16 mei 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Maak herinneringen voor het leven met Best of Travel. Het reisbureau maakt van elke reis een unieke ervaring: de travel designers stellen een vakantie op jouw maat samen naar tal van inspirerende bestemmingen, zoals Australië, Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland en Arfika. Wil je al een voorproefje? Bekijk of bestel nu al de gratis brochures!
   
 • Fans van Harry Potter haasten zich de komende maanden beter naar de Warner Brothers Studio Tour in Londen, want daar begint de gloednieuwe Behind the Seams-tentoonstelling, dat een onderdeel is van de Making of Harry Potter Tour. De expo toont een greep uit de meer dan 25.000 unieke items die voor de filmreeks gemaakt werden, waaronder designs, sketches en kostuums. Echte Potterheads kunnen de outfits ook zelf gaan passen!
 • Wil je wel eens weten hoe het voelt om rond te reizen als een rock star? Dan moet je bij het Amerikaanse Roadies zijn. Die nemen je in een bus mee op een roadtrip door het westen van de VS. De bus is uitgerust met 11 slaapplaatsen, televisietoestellen, wifi, games, boeken, snacks en een badkamer met douche. Elke trip wordt georganiseerd door een tour manager, die met de bus rijdt en onderweg activiteiten voor je inplant. Zo ga je bijvoorbeeld hiken in de Grand Canyon en uitrusten op het strand van San Diego.
   
 • Deze zomer draait een bezoek aan het Domein van de Grotten van Han niet enkel om de mooie natuur, de wilde dieren en de fascinerende grotten. De Belgische artiest Luc PETIT zal je er de komende maanden ook verbazen met een spectaculair klank- en lichtspektakel. Met videomapping en lasertechnologie zal de show de geschiedenis van de grotten opnieuw tot leven brengen.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord