Terug naar overzicht

Reisnieuws update #57

  • Toronto, Canada

    Paul Barker Hemings

Elke week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 57 van woensdag 23 mei 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • De zomer is het ideale moment om fietsparadijs Nederland te ontdekken! Wil je ook wel eens op bezoek bij onze noorderburen? Holland geeft maar liefst 15 fietsvakanties weg in Nederland! Waag je kans en wie weet fiets je binnenkort zelf door de prachtige natuur!
     
  • Antwerpen is dé diamantstad bij uitstek en kijkt dit jaar terug op maar liefst 600 jaar diamantnijverheid. Om dat te vieren, heeft de stad een nieuw diamantmuseum geopend. In Diva bewonder je 600 objecten en krijg je een blik op de geschiedenis van de diamanthandel. Niet te missen!
  • Instagram puilt uit van foto's van dure designhotels, maar Hostelworld bewijst dat ook goedkopere logeerplekken Insta-waardig zijn. De site vroeg aan reizigers naar de meest Instagrammable hostels ter wereld. Benieuwd naar de trotse winnaar? The Farm Hostel in Bali kwam als nummer één uit de bus.
     
  • Zwitserland is de nummer één in Europa voor vegetariërs, zo blijkt uit een studie van The Eco Experts. Het bureau onderzocht in 26 Europese landen het aantal vegi-vriendelijke restaurants, de gemiddelde prijs van vlees en de jaarlijkse vleesconsumptie per persoon. Met 165,94 vegetarische restaurants per 100.000 inwoners scoorde Zwitserland het hoogst. Het is geen verrassing dat de Scandinavische landen het ook goed doen: Finland, Noorwegen en Zweden volgen na Zwitserland. België staat op een knappe zesde plaats. 
     
  • Disney Cruise Line heeft gloednieuwe bestemmingen aan haar gamma toegevoegd voor het najaar van 2019. De rederij neemt je vanaf volgend jaar mee naar onder meer de Bahama's, Bermuda, Canada en het Panamakanaal. Zo ontdek je met het hele gezin de meest paradijselijke plekjes ter wereld!

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord