Terug naar overzicht

Reisnieuws update #58

  • Chinese Muur

    Vin Crosbie

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 58 van woensdag 6 juni 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Deze zomer is Scheveningen, bij Den Haag, dé place to be in Nederland. Precies 200 jaar geleden werd immers het eerste badhuis van Scheveningen opgericht. Den Haag viert die verjaardag met tal van events, exposities, festivals en voorstellingen. Een groot feest dicht bij huis!
     
  • Adrenalinejunkies plannen binnenkort beter een reisje in naar China, want in de Zhangjiajie Grand Canyon vind je sinds kort de diepste bungeesprong ter wereld. Van op het platform, dat aan een hangbrug met glazen vloer bevestigd is, spring je maar liefst 260 meter de dieperik in. Durf jij het aan?
  • Er vinden jaarlijks heel wat festivals plaats in Londen, maar het gloednieuwe CatFest is misschien wel het opvallendste. Hier draait het niet om muziek, maar om katten. De bedoeling is om kattenliefhebbers bij elkaar te krijgen voor toffe gesprekken, maar je kan ook allerlei speeltjes, kattenvoeding, katgerelateerde boeken en nog veel meer in huis halen en zelfs films over katten bekijken. A purrfect day out!
     
  • Op vakantie gaan met een groep vrienden is leuk, maar het plannen van een reis kan soms heel wat voeten in de aarde hebben. Waar ga je heen? Wanneer en hoe lang ga je op reis? Wat is het budget? Het zijn maar enkele van de vele vragen die beantwoord moeten worden. Met de nieuwe tool van reissite Kayak moet het organiseren van een groepsreis een pak gemakkelijker worden. Kayak Trip Huddle kan je jouw vrienden uitnodigen op een aparte groepspagina, waar iedereen zijn voorkeuren kan doorgeven. Door te stemmen stippel je als groep dan de ideale vakantie uit. Simpel, maar doeltreffend!
     
  • Wil je je op reis volledig onder de locals mengen? Dan moet je naar Tanzania! Uit onderzoek is immers gebleken dat je daar het laagste percentage toeristen vindt in verhouding met de lokale bevolking. Slechts 2,31% van het aantal personen in Tanzania is toerist. Ook Papoea-Nieuw-Guinea (2,45%) en Kenia (2,77%) scoren goed. 

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord