Terug naar overzicht

Reisnieuws update #61

  • Patagonië

    Deersel

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 61 van woensdag 18 juli 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Gek van cruises én van de musical Mamma Mia? Dan heeft Star Clippers een uniek aanbod voor je: met een rondvaart van 7 nachten langs verschillende Griekse eilanden ga je op zoek naar de filmlocaties van de beroemde filmmusical. Zo bezoek je Skopelos en Skiathos, waar verschillende scènes opgenomen werden. 
     
  • De Deense stad Aarhus is de laatste jaren aan een opmerkelijke opmars bezig. Zo werd de stad in 2017  verkozen tot Europese cultuurhoofdstad. Om helemaal klaar te zijn voor de zomer, opende Aarhus onlangs het grootste havenbad, met onder meer een zwembad van 50m lang, een kinderbad, twee sauna's en een duikbad. De site vormt zo de grootste zwembadzone met zeewater ter wereld. Een zomers uitstapje waard!
  • Dat Nederland een paradijs is voor fietsers, hoeven we je natuurlijk niet meer te vertellen. Ook in de charmante stad Groningen vind je schitterende fietsroutes. Heb je ook zin in een fietsvakantie? Neem dan snel deel aan deze wedstrijd en win een magisch fietsweekend voor twee personen in Groningen, inclusief toegangskaarten voor de Martinitoren en het Groninger Museum.
     
  • Wil je er eens helemaal tussenuit, weg van alle stress en drukte? Overweeg dan zeker een reis naar het Chileense Patagonië! In het midden van de wildernis vind je er pop-up kampeerplekken van Outpost. Jouw tent bevindt zich in het Jeinimeni-reservaat, een zo goed als onbewoond gebied met prachtige natuur. Je kan kiezen tussen drie thema's (fotografie, wandelen of vissen), en er zijn zowel privé- als groepsrondleidingen. De tenten zijn voorzien van het nodige comfort en een chef zorgt elke dag voor een heerlijke maaltijd.
     
  • Lekker eten en reizen gaan hand in hand, en een onderzoek van studiebureau Bott and Co verzamelde daarom de vijftig beste steden ter wereld voor foodies. Het keek daarvoor welke steden het grootste aantal verschillende wereldkeukens aanbiedt. New York spant de kroon, gevolgd door Londen. Ook Toronto, Chicago, Parijs, Berlijn, Melbourne, Dubai, Los Angeles en San Francisco scoorden goed. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord