Terug naar overzicht

Reisnieuws update #63

  • Petra, Jordanië

    Tine Hemeryck

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 63 van woensdag 15 augustus 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Luchtvaartmaatschappij Delta neemt de strijd tegen jetlag heel serieus: het heeft in samenwerking met fitnessketen Equinox een workout gelanceerd die ideaal zou zijn om de jetlag te bestrijden. Sweatlag, zoals de workout heet, richt zich op de belangrijkste spiergroepen. Aangezien je ook geen gewichten of andere hulpmiddelen nodig hebt, kan je de oefeningen eender waar doen. Volgens Delta en Equinox bestrijden de oefeningen vermoeide spieren en helpen ze ook om je aan te passen aan de nieuwe tijdszone.
     
  • In Mechelen is het Hof van Buysleden Museum terug van weggeweest: het museum onderging grondige renovaties en opende opnieuw zijn deuren. Hier krijg je een knappe blik op het leven tijdens de Renaissance voorgeschoteld. Verschillende kamers nemen je terug in de tijd en brengen je terug naar het dagelijkse leven van enkele honderden jaren geleden. Meer dan de moeite!
  • Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en wil je de meest befaamde Unesco-sites ter wereld met eigen ogen zien, dan heeft Regent Seven Seas Cruises een topreis voor je klaar. De rederij neemt je mee op een 117-dagen durende cruise naar zes continenten, dertig landen en 56 werelderfgoedsites. Je vertrekt in Miami en reist via de Bahama's en Aruba naar Zuid-Amerika, Paaseiland, Australië, Indonesië, Oman, Jordanië, Cyprus, Rhodos en ga zo maar door. Iets voor jou?
     
  • Istanbul is niet enkel de enige hoofdstad ter wereld die op twee continenten ligt, het is binnenkort ook de plek met 's werelds drukte luchthaven. De eerste fase van de uitbreiding van de site wordt in oktober afgerond en zal daardoor zo'n 90 miljoen passagiers kunnen ontvangen, meer dan eender welke andere luchthaven ter wereld.
     
  • Ben je een actieve reiziger en heb je nood aan iets anders? Check dan zeker eens het aanbod van Anders Reizen, dat wandelreizen en actieve cultuurreizen voor kleine groepen en individuele reizigers organiseert. Van steden tot ongerepte natuur: Anders Reizen heeft een topreis voor je klaarliggen!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord