Terug naar overzicht

Reisnieuws update #64

  • Isle of Skye, Schotland

    Jonathan Ramael

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze reisnieuws update. Dit is aflevering 64 van woensdag 29 augustus 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • La Palma mag dan wel een van de minder bekende Canarische Eilanden zijn, maar is daarom niet minder mooi dan pakweg Tenerife of Gran Canaria. Het eiland profileert zich terecht als een waar paradijs voor wandelaars, en zet zich extra in de kijker met het wandelfestival Festival de Senderismo. Van 12 tot 14 oktober maak je via 19 wandelroutes kennis met de veelzijdigheid van het eiland. Niet te missen voor wandelaars die op zoek zijn naar iets nieuws!
     
  • Hou je wel van culinaire verrassingen en ben je nog op zoek naar een leuk weekendje weg in eigen land, dan zit je goed bij Vlaanderen Vakantieland. Laat je zinnen prikkelen tijdens een heerlijk diner en verblijf in de tofste logies dichtbij huis!
  • The DogHouse, 's werelds eerste bierhotel, opende deze week zijn deuren. Het hotel in Ohio is een paradijs voor wie houdt van bier: de kamers zijn uitgerust met tapkranen, de minibars zitten vol met allerlei soorten bier en de spa gebruikt bier als basisingrediënt in hun verzorgingsproducten. Iets voor jou? 
     
  • Van bier naar whisky, want in Schotland brengt de gloednieuwe Hebridean Whisky Trail je naar enkele van de mooiste plekken van het land terwijl je onderweg geniet van de de typisch Schotse whisky. De route van 185 km brengt je langs verschillende distilleerderijen in het noorden van het land. Schol!
     
  • Wandel je liever wat dichter bij huis, dan is de Keiheuvelwandeling in Balen een uitstekend alternatief. Deze route werd door Provincie Antwerpen immers uitgeroepen tot wandeling van het jaar! Eyecatchers zijn de spectaculaire zandvlakten, de purperen heidebloempjes en de heerlijk stille plekjes met een hangmat om even uit te rusten. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord