Terug naar overzicht

Reisnieuws update #67

 • IJsland

  Giuseppe Milo

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 67 van woensdag 10 oktober 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • De zomervakantie is helaas voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet op reis kan gaan! De najaarsperiode is een heerlijke tijd voor een weekendje weg en dan is Nederland is de ideale bestemming. Via deze toffe wedstrijd maak je kans op een een van de 7 fantastische arrangementen bij onze noorderburen. Waag snel je kans!
   
 • In Belize weten ze wat spelen is, want het land in Midden-Amerika organiseert binnenkort een spelletje verstoppertje over het hele land. Daarbij worden vijf mensen willekeurig uitgekozen, waarbij één persoon de andere vier moet gaan zoeken. Aan de hand van tips en een gids moet de zoeker in vijf dagen het hele land afspeuren. Het doel is om Belize als plezierige bestemming in de kijker te zetten. Speel je mee?
 • Wat is de snelst groeiende toeristische bestemming in Europa? Het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen, want uit onderzoek blijkt dat San Marino de nieuwe cool kid is in het Europese reislandschap. De microstaat is weliswaar nog altijd een van de minst bezochte plekken op het continent, maar het zag vorig jaar wel de grootste procentuele stijging in het aantal bezoekers. San Marino ontving namelijk 31,1% meer bezoekers dan het jaar ervoor. Het ging daarmee onder meer IJsland (+ 24,1%), Georgië (+ 27,9%), Moldavië (+ 28,6%) en Bosnië (+ 18,7%) vooraf.
   
 • Hoe vaak je ook al gevlogen hebt, een vliegvakantie kan heel wat stress met zich meebrengen. Luchtvaartmaatschappij American Airlines wil daar iets aan doen en gaat samenwerken met mediatie-app Calm. Het gaat op haar vluchten natuurvideo's afspelen en de passagiers ook toegang geven tot content van Calm, zoals begeleide meditatie. Op die manier kan je helemaal uitgerust aan jouw vakantie beginnen.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord