Terug naar overzicht

Reisnieuws update #69

 • Valletta, Malta

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 69 van woensdag 7 november 2018.

 • Groots genieten op drie kleine eilanden: dat is wat Malta jou biedt, ook tijdens de wintermaanden. Geniet nog tot 31/12 van een knappe promotie die jou naar de hoogtepunten van Malta en Gozo brengt en verblijf 7 dagen in een knap viersterrenhotel!
   
 • Heb je nog geen plannen voor oudejaarsavond en heb je wel zin in een unieke belevenis? Misschien heeft Crystal Aircruises wel de perfecte oplossing. Met de New Year Double Countdown Celebration-trip reis je naar Tokio, waar je sumoworstelaars aan het werk ziet en aftelt naar het nieuwe jaar. Vervolgens vlieg je terug over de Internationale Datumgrens, richting Las Vegas. Daar word je getrakteerd op een concert van Celine Dion en vier je voor een tweede keer de overgang van oud naar nieuw. Hou alvast wat geld opzij, want deze reis kost 23.000 euro per persoon. 
 • De winter is de gezelligste tijd van het jaar, ook in Londen. Bij Eurostar komt Kerstmis echter vroeg dit jaar, want het deelt al cadeaus uit in de vorm van straffe kortingen. Tot en met 20 november boek je jouw tickets naar Londen al vanaf € 39 euro, om te reizen tussen januari en april 2019. Profiteer zo van de wintersolden, vier Valentijn of bezoek de Londen Fashion Week eind februari!
   
 • Voel je er meer voor om volgend jaar op Halloween eens goed in Londen te gaan griezelen? Dan is The Haunted Bedroom wel iets voor jou. The Haunted Bedroom is een van de dertien kamers in Talliston House & Gardens, elk met een eigen insteek en thema. Volgens de overlevering is in The Haunted Bedroom een zevenjarig jongetje gestorven. Door het grimmige decor, de aandacht voor enge details, zware gordijnen en de onverklaarbare geluiden en geuren die in de kamer hangen, is The Haunted Bedroom enkel voor durvers! 
   
 • Sinds 1 november heeft lagekostenmaatschappij Ryanair nieuwe regels voor handbagage. Zo is het niet meer mogelijk om kleine koffers (tot 10 kg) gratis mee te nemen in het vrachtruim. Vanaf nu betaal je daar 8 euro voor, en de koffer moet zoals alle grote koffers ingecheckt worden voor je door de security gaat. Omdat Ryanair de regels omtrent handbagage eerder dit jaar nog maar aangepast had en er wel wat verwarring heerst omtrent de nieuwe regels, heeft Ryanair een gedoogperiode van een maand ingelast, waarin personeel de nieuwe regels minder strikt zal toepassen. Wil je nog eens een duidelijk overzicht van wat mag en wat niet? Check dan dit filmpje.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord