Terug naar overzicht

Reisnieuws update #70

  • Gunlom Falls, Top End, Australië

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze reisnieuws update. Dit is aflevering 70 van woensdag 21 november 2018.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie
  • Foodies, opgelet, want de beste food-bestemming ter wereld is bekend. Op de International Travel and Tourism Awards in Londen werd Noord-Ierland immers aangeduid als de beste plek om lekker te eten. Dat klinkt misschien als een verrassing, maar vreemd is het zeker niet. Dankzij de heldere meren, zeeëen, groene weiden en ontelbare brouwerijen en distilleerderijen pakt het land uit met zeevruchten, rundsvlees, zuivel, bieren, whiskey en tal van traditionele gerechten. Wil je lekker eten, dan is het land zeker een bezoekje waard!
     
  • Ben je gefascineerd door bestemmingen als Australië, Nieuw-Zeeland of de eilanden van de Pacific? Dan mag je de roadshow Down Under van Best of Travel niet aan je laten voorbijgaan! Op dit event krijg je tips, luister je naar inspirerende reisverhalen en laat je je onderdompelen in de Down Under-sfeer. De ideale voorbereiding op jouw op maat gemaakte reis! Afspraak op 9 december in Kortrijk Xpo!
  • We kiezen steeds meer voor een vakantie met huurauto, zo blijkt uit cijfers van Sunny Cars. Afgelopen jaar haalde het met 835.000 boekingen een nieuw record. Vooral servicepakketen waarbij je niet in de wachtrij hoeft te staan en de trend om te huren zonder creditcard bleken aan populariteit te winnen. Hét autohuurland voor 2019? Dat wordt Griekenland, dat maar liefst 70% meer boekingen zag dan vorig jaar. Ben jij klaar voor jouw volgende roadtrip?
     
  • Ook Spanje is een van de meest populaire bestemmingen voor een zalige roadtrip: heerlijk weer, lekker eten en diepgewortelde tradities wachten achter elke bocht. Vooral Andalusië is dé streek bij uitstek voor een heerlijke tocht met de wagen, en steden als Sevilla, Granada en Malaga moet je gewoon gezien hebben. Op een van de vele verrassende rondreizen van Caractère maak je kennis met deze schitterende streek. Of je nu houdt van traditie, design, mooie natuur of cultuur en geschiedenis: je vindt hier zeker een reis naar jouw wensen.
     
  • Rome heeft er opvallende bezienswaardigheid bij, en deze keer is het geen restant uit de Romeinse tijd. Een uniek stuk street art fleurt er op kleurrijke manier het straatbeeld op. Hunting Pollution is een muurschildering van een driekleurenreiger op een flatgebouw van zeven verdiepingen. Bij deze muurschildering gaat het echter niet enkel om de tekening, maar ook (en vooral) om het feit dat de kunstenaar Airlite-verf gebruikte, die luchtvervuiling en smog neutraliseert en de lucht dus ook zuivert. Een mooie manier om de stad gezonder te maken!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord