Terug naar overzicht

Reisnieuws update #71

 • Navagio Beach, Zakynthos

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze reisnieuws update. Dit is aflevering 71 van woensdag 5 december 2018.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Wil je deze winter nog op skivakantie, maar weet je niet goed waarheen? Misschien is Val Thorens voor jou een optie. Het dorp werd op de World Ski Awards 2018 immers voor de vijfde keer verkozen tot beste skidorp ter wereld. Sinds dit jaar ga je in Val Thorens op vier nieuwe toerskiroutes en zelfs begeleide gletsjertochten. De ideale skivakantie voor de meerwaardezoeker!
   
 • De wijk Camden Town moet zowat de meest quirky en alternatieve buurt van Londen zijn en staat bekend voor haar typische punksfeer. Dat in Camden Town veel rond muziek draait, wordt vanaf volgend jaar nog een pak duidelijker. In 2019 krijgt het immers een eigen Walk of Fame. In tegenstelling tot de Walk of Fame in Los Angeles (waar artiesten uit de tv- en filmwereld, muziek en alles daartussen in aanmerking komen voor een ster), zal Camden Town zich enkel toespitsen op de muziekwereld. Vanaf maart kan je de Camden Walk of Fame gaan bewonderen.
 • Wie vaak reist, komt vaak in contact met andere culturen en gewoontes. Tijdens zijn reizen merkte de Belgische fotograaf Pascal Mannaerts dat een verschil in cultuur ook voor compleet andere ochtendrituelen en -gewoontes zorgt, dus besloot hij zijn ervaringen te bundelen in een knappe fotoreportage "8am Around the World". Zoals de naam doet vermoeden, krijg je een impressie van hoe mensen in 50 verschillende landen hun ochtend doorbrengen. Van sereniteit in de Marokkaanse woestijn tot een overvolle metro in Japan: de portretten tonen hoe het begin van ieders dag beinvloed wordt door waar je woont.
   
 • Op reis gaan is de laatste jaren voor velen uitgegroeid tot een soort tweestrijd: enerzijds wil je jouw belevenissen en reiservaringen delen op social media, maar anderzijds wil je ook genieten van het moment zonder afgeleid te zijn door jouw telefoon. De Zwitserse hotelketen Ibis heeft nu een oplossing voor dit probleem gevonden: het biedt haar gasten een 'social media sitter' aan, die jouw Instagram-account overneemt en foto's, verhalen en reacties zal posten onder jouw naam terwijl jij gewoon van jouw vakantie kan genieten. De service 'Relax, We Post' is momenteel enkel verkrijgbaar in Genève en Zürich.
   
 • Navagio Beach op Zakynthos is een van 's werelds meest opvallende stranden, mede omwille van het gestrande schip en de dramatische kliffen. Nu is 'Shipwreck Beach' ook verkozen tot het beste strand van 2018. De Canadese online reisagent FlightNetwork vroeg aan meer dan 1.200 reisjournalisten, bloggers en agentschappen naar hun favoriete stranden en Navagio Beach kwam dus als winnaar uit de bus. Whitehaven Beach (Australië) en Hidden Beach op de Filipijnen vervolledigen het podium.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord