Terug naar overzicht

Reisnieuws update #74

 • Jasper National Park, Canada

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze wekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 74 van woensdag 16 januari 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Januari is steevast de maand waarin we met z'n allen vooruit beginnen kijken naar de volgende vakantie. Heb je wel zin in een leuke roadtrip, dan zitje goed bij Sunny Cars. Met een huurauto van Sunny Cars geniet je van een optimale verzekering, ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal. Bovendien krijg je meteen een transparante all-in huursom, waardoor je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 
   
 • Lagekostenmaatschappij Norwegian heeft goed nieuws voor passagiers die ook tijdens het vliegen online bereikbaar willen zijn: het gaat gratis wifi aanbieden op bepaalde transatlantische vluchten. Wie tussen Europa, Zuid-Amerika, Azië en de VS vliegt, kan gaan kiezen tussen verschillende wifi-pakketten. Met de gratis optie zal je toegang hebben tot social media en e-mail, met de premium optie zal je ook streamingdiensten kunnen gebruiken. Ideaal voor wie de vliegervaring wil delen met zijn of haar volgers!
 • Romantische zielen trekken in februari best naar de Belgische kust, want ook dit jaar slaan De Panne, Koksijde en Nieuwpoort de handen in mekaar om een gevarieerd programma valentijnsactiviteiten samen te stellen. Ga voor een romantische strandwandeling, geniet van een glaasje bubbels op de 'Kus-tram' of ga shoppen op de 'Chausée d'Amour'. Ontdek snel het volledige programma!
   
 • Druk verkeer is op veel plekken een probleem, en zo ook in het Groot-Hertogdom Luxemburg. Om de files te doen krimpen, gaat het land vanaf maart 2020 het openbaar vervoer volledig gratis maken. Wie volgend jaar een bezoek brengt aan dit soms vergeten plekje Europa, kan dus genieten van gratis vervoer. 
   
 • Wie dit voor- of najaar een reis naar Canada wel ziet zitten,  kan momenteel genieten van interessante aanbiedingen bij Air Transat. De lagekostenmaatschappij heeft immers net de Ticket Sale van dit jaar gelanceerd, met verlaagde prijzen naar bestemmingen als Montréal, Quebec, Calgary en Vancouver. Wie nog op ozek is naar betaalbare vluchten naar Canada, kon nog tot 28 januari zijn slag slaan.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord