Terug naar overzicht

Reisnieuws update #75

 • De skyline van Rotterdam

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze reisnieuws update. Dit is aflevering 75 van woensdag 30 januari 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • 100 jaar Bauhaus en dat wordt gevierd in Rotterdam. Nog voor dat het museum Boijmans van Beuningen gedurende 7 jaar voor een ingrijpende renovatie de deuren sluit, belicht het in Nederland Bauhaus de pioniers van een nieuwe wereld waarin architectuur haar hoogtij vierde. De ideale kans om - voor even - afscheid te nemen van een Rotterdams icoon.
   
 • Vanaf 31 maart is de magie van Disneyland Parijs dichterbij dan ooit. Thalys rijdt dan namelijk rechtstreeks van Antwerpen en Brussel naar het treinstation van Marne-La Vallée, op een paar minuutjes wandelen van de ingang van het park. Om deze nieuwe bestemming te vieren pakte Thalys uit met een heuse hogesnelheidstrein in Disneythema waarop Elsa, Buzz Lightyear en andere helden prijken.
   
 • Singapore versus Venezuela. Als soloreiziger is de keuze ongetwijfeld snel gemaakt. Wegoplaces.me stelde voor 2019 het Solo Travel Safety Report, een interessante wegwijzer voor wie alleen de wereld wil ontdekken. De Scandinavische landen staan logischerwijze hoog op het lijstje van veilige landen, verrassend genoeg worden ze vergezeld door Oezbekistan en Indonesië!
 • Het Oscarseizoen is aangebroken. Misschien snak je na het zien van de genomineerde films om zelf om het decor in te stappen. The Telegraph pakt alvast uit met een lijstje vol filmlocaties, waaronder het Londen van Marry Poppins.
   
 • Wil je de verborgen en minder bereikbare pareltjes van ’t Stad ontdekken en ben je sportief aangelegd? Neem dan op 17 maart deel aan de Urban Trail in Antwerpen. Hoewel het parcours nog grotendeels geheim is, werd al verklapt dat deze editie een culinaire insteek zal hebben. Na door de cafés Den Draak en Local gelopen te hebben, trek je via Brouwerij de Coninck en z’n bollekes naar het hoogtepunt: The Jane. Met wat geluk word je er bevoorraad met een energierijk sterrengerechtje.
   
 • Je hoeft niet ver te reizen om te onthaasten en samen te genieten van de natuur. De zeebries op de vijf Nederlandse Waddeneilanden is de ideale retreat om te ontglippen van het stressvolle leven. Mocht je nog niet warm gelopen zijn voor de Waddeneilanden? Check dan zeker de 360° video van Wadtodo, waar je de magische Wadden vanuit een uniek perspectief kan voorproeven. Je merkt het: de archipel staat garant voor een zorgeloze vakantie. Tot binnenkort op Texel, Vlieland, Ameland, Terschelling of Schiermonnikoog?

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord