Terug naar overzicht

Reisnieuws update #78

 • Nashville, Tennessee

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 78 van woensdag 13 maart 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Duurzaamheid is ook binnen de reissector een hot topic. Heel wat bedrijven denken steeds meer na over hoe reizen op een zo ecologisch mogelijke manier kan gebeuren. Ook Samsonite zet met de nieuwe Neoknit-kofferreeks volop in op duurzaam toerisme. De Neoknit-collectie bestaat uit rugzakken en reiskoffers die gebreid zijn met 100% gerecycleerde garen en een minimum aan stiksels om de afvalproductie zo laag mogelijk te houden. Een mooi initiatief!
   
 • Heb je altijd al eens de zeven wereldwonderen willen zien? Dan heeft jongerenreisorganisatie Contiki een uniek aanbod voor jou: het neemt je immers mee op een twee maanden durende reis naar de Taj Mahal, Chinese Muur, Machu Picchu, Chichen Itza, Cristo Redentor, Petra en het Colosseum én betaalt gedurende jouw reis ook jouw huishuur! De kostprijs van deze reis bedraagt een stevige 12.000 euro.
 • Spring is in the air, en jij misschien straks ook! Heb je altijd al eens Canada willen bezoeken, dan is dit het ideale moment. Air Transat stuurt je immers al vanaf € 360 naar Toronto, Vancouver, Montreal of Quebec!
   
 • Een museum met een geurtje aan: nee, Dubai krijgt er geen tentoonstelling van etenswaren met twijfelachtige houdbaarheidsdatum bij, maar een parfummuseum! In het Perfume House ga je op een ontdekkingstocht doorheen de geschiedenis van parfum in het Midden-Oosten, de ingrediënten die daarvoor gebruikt werden en de functie die parfum had in de cultuur. 
   
 • Geen parfum, maar muziek en creativiteit in de lucht van het Hutton Hotel in de Amerikaanse stad Nashville. Het hotel gaat deze zomer immers Writers Retreats organiseren, waarbij opkomende muzikanten workshops volgen en leren hoe je een goede song schrijft. De workshops worden gegeven door Grammy-genomineerde songwriters, producers en andere mensen uit de professionele muziekwereld. Klinkt dit je als muziek in de oren? Check dan zeker de site van het hotel!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord