Terug naar overzicht

Reisnieuws update #80

 • De Obersee, Oostenrijk

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 80 van woensdag 10 april 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Toerisme Leiestreek zet dit jaar het thema 'bier' helemaal in de kijker. Met vier gloednieuwe bierfietsroutes, gebundeld in het pocketboek 'Bier in de Leiestreek', brengt het fietsers dichter bij sfeervolle cafés, restaurants en brouwerijen waar je de lekkerste streekbiertjes proeft. De routes starten in Izegem, Waregem, Deinze en Gent. 
   
 • Romantische zielen die op zoek zijn naar een leuke plek om hun geliefde ten huwelijk te vragen, kunnen misschien wel inspiratie opdoen bij EliteSingles. De datingsite heeft immers een lijstje samengesteld met de populairste locaties om de grote vraag te stellen. En wat blijkt? Klassiekers als Venetië, Parijs en Hawaï kwamen als winnaars uit de bus. Verliefde stellen, voeg deze bestemmingen alvast toe aan je bucketlist!
 • Eindelijk tijd voor elkaar: ook dat is waar vakantie om draait. Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, in het dagelijkse leven zijn we allemaal druk bezig. Op reis heb je gelukkig even de tijd om te relaxen, ontspannen en te herbronnen. Met de hashtag #justus profileert Oostenrijk zich als dé bestemming om met het hele gezin te genieten van een leuke familievakantie. En terecht, want het land heeft voor iedereen wel wat in petto: wandelingen langs meren en bergen, avontuur, mountainbiketochten, ... Oostenrijk is één grote speelplaats!
   
 • Reisgrage studenten die op zoek zijn naar een ongelooflijke stageplaats, nemen best een kijkje bij de Amerikaanse travelsite The Points Guy. Daar zijn ze immers op zoek naar een stagiair die vluchten, hotels en treinreizen wil reviewen en daarvoor de wereld wil rondreizen. Naast een reisgraag profiel is The Points Guy op zoek naar iemand die onder meer affiniteit heeft met foto en video en social media en een basiskennis heeft van architectuur en interieurdesign, cultuur, luchtvaartmaatschappijen en reizen in het algemeen. In ruil voor jouw werk spaar je air miles en hotelpunten, die je tijdens een latere reis kan verzilveren.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord