Terug naar overzicht

Reisnieuws update #81

 • San Francisco

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 81 van woensdag 24 april 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Op zoek naar een leuke vakantie dichtbij? De Kempen is een goed idee! De gloednieuwe gratis Vakantiegdis Kempen bundelt actieve, lekkere en gezinsvriendelijke uitjes, en in de fietsbijlage vind je 12 leuke fietstips. Bestel snel jouw exemplaar!

 • Twijfel je ook altijd of jouw handbagage in het daarvoor voorziene compartiment past? Ryanair wil je zorgen wegnemen en biedt je met een nieuwe augmented reality-functie de mogelijkheid om jouw handbagage thuis te scannen. Op die manier weet je nog voor je naar de luchthaven vertrekt of jouw tas of rugzak onder de stoel voor je past. De scan is een nieuwe functie in de Ryanair-app en helpt je extra bagagekosten te voorkomen.
 • Lombard Street moet een van de bekendste straten ter wereld zijn. De zigzaggende straat in San Francisco is niet enkel enorm populair op Instagram, ook bij toeristen is het een echte hotspot geworden. Wie ook wel eens met zijn wagen de straat wil afrijden, zal daar binnenkort misschien een tol voor moeten betalen. De stad San Francisco en de staat California willen hiermee het overtoerisme een halt toeroepen. Tijdens de zomermaanden bezoeken zo'n 6.000 personen per dag de smalle straat, met enorme files tot gevolgen. 
   
 • Voor je jouw vakantie boekt, is het altijd interessant om te zien welke bestemmingen momenteel helemaal 'in' zijn. Onderzoeksbedrijf Compare The Market heeft een analyse gemaakt van welke bestemmingen de voorbije tien jaar populairder zijn geworden, en welke net minder toeristen trekken. De Hongaarse hoofdstad Boedapest is de koploper qua steden betreft, met zo'n 39,58% meer bezoekers en 87,20% meer zoekopdrachten dan in 2009. Ook Seoul en Kopenhagen scoren goed, net als de Filippijnen, Zuid-Korea en Saoedi-Arabië. Egypte, Tunesië en Turkije scoren dan weer minder goed dan tien jaar geleden.

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord