Terug naar overzicht

Reisnieuws update #82

 • De Duomo van Milaan

Om de week sprokkelt de redactie van Goodbye tal van leuke reisnieuwtjes, handige tips, interessante aanbiedingen en inspirerende topics over bestemmingen en bezienswaardigheden. Het overzicht lees je in onze tweewekelijkse reisnieuws update. Dit is aflevering 82 van woensdag 8 mei 2019.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie
 • Koksijde pakt deze zomer uit met een leuk event voor jong en oud: 'Koksijde bouwt met LEGO-blokjes'. Gezinnen en fans kunnen van 12 julie tot 25 augustus aan de slag met duizenden LEGO-blokjes en hun fantasie de vrije loop laten. De allerkleinsten kunnen dan weer aan de slag met DUPLO-blokken. Vanaf 22 juni kan je dan weer de expo Bouwen voor de Eeuwigheid bezoeken in het Abdijmuseum Ten Duinen, met als hoogtepunt een maquette van de abdij in LEGO nagemaakt. 
   
 • Ook De Kempen is een heerlijke zomerbestemming dicht bij huis. Met de nieuwe Vakantiegids Kempen krijg je tal van leuke tips voor een onvergetelijke Kempentrip én nog eens een fietsbijlage met 12 leuke fietstips. En dat helemaal gratis!
 • Weet je niet meteen waar naartoe en wil je je wel eens laten verrassen op reis? Met de Nederlandse start-up Vakantieadres Onbekend vertrek je naar een onbekende bestemming ergens in Europa. Wat het extra leuk maakt, is dat je altijd op een unieke plek slaapt. Overnachten in een woonboot, een boetiekhotel, een stadshuis of een boomhut: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende thema's, zoals een stedentrip, een reis in de natuur, of 'back to basics'. 
   
 • Dat Italianen gek zijn op kaas, is geen geheim, maar nergens wordt die liefde zo duidelijk als in het nieuwste conceptrestaurant in Milaan. Bij Muu Muuzzarella draait alles dan ook rond, je raadt het al, mozzarella. En nog specifieker rond de traditionele Italiaanse specialiteit buffelmozzarella. Het restaurant serveert traditionele Napolitaanse gerechten, maar dan met een 'internationale' twist. Eén ding is zeker: alles komt met de nodige dosis mozzarella, zelfs tot de desserts toe. Zo is TiramiMuu, tiramisu met mozzarella on the side, hier een echte specialiteit.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • 4 magazines
 • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord