Reisvisum nodig? Vraag het aan bij VisumBuitenland.be

Scroll naar beneden
VisumBuitenland.be

Het aanvragen van een reisvisum is soms een administratieve rompslomp. VisumBuitenland.be geeft niet enkel een overzicht voor welke landen je een visum nodig hebt, maar helpt je ook bij het invullen van de aanvraagformulieren. 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Wie regelmatig op reis gaat buiten de Europese Unie, heeft vast al eens te maken gehad met al het papierwerk dat bij een visumaanvraag komt kijken. Uitzoeken voor welke bestemming je een visum nodig hebt, wat de voorwaarden zijn, waar je de aanvraag precies moet indienen: het zijn vragen die frequente reizigers zich zeker stellen.

VisumBuitenland.be biedt een antwoord op al die vragen: het geeft in een handig overzicht aan voor welke landen je een visum nodig hebt en wat de kostprijs is. Bovendien zijn de invulformulieren uitgerust met een ingebouwde feedback- en correctiefunctie. Dat houdt in dat het systeem automatisch op veel voorkomende fouten gaat controleren en die ook gaat aanduiden. Bij elke vraag wordt ook een duidelijke toelichting gegeven, zodat je perfect weet welke info precies gevraagd wordt.

Reis je zelf binnenkort naar Egypte, Turkije, de Verenigde Staten, Canada, India, Australië, Sri Lanka, of een ander land waar je een visum voor nodig hebt? Vraag dan nu jouw visum aan via VisumBuitenland.be.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord