Terug naar overzicht

The culture of vanlife

In de sixties was het heel populair, maar de trend is nu helemaal terug. De community van zowel jong als oud die de baksteen in de maag omruilt voor het wiel in de maag, is groter dan ooit. Instagram en Pinterest lopen over met geromantiseerde beelden van koppels die wekelijks hun omgebouwde wagen ergens anders parkeren en leven als digital nomads.

  • Goodbye redactie
    Tekst & foto'sGoodbye redactie

En omdat het busjesleven terug in populariteit toeneemt, schreef het Engelse koppel Calum Creasey & Lauren Smith het boek “The culture of vanlife”. Samen reizen ze al ongeveer tien jaar de wereld rond in hun omgebouwd Volkswagenbusje.
Het boek staat vol met prachtig fotomateriaal, dat zowel de mooie kanten als de minder mooie kanten van het leven op wielen illustreert. Want in de koffer van je auto leven, is natuurlijk niet altijd even rooskleurig.

Ze praten over verschillende aspecten van het busjesleven: de bijhorende cultuur, de soort wagens die omgebouwd worden, de mooiste plekken om heen te rijden, bekende mede-vanlifers, ... Ze doen zelfs een gokje hoe het busjesleven er zal uitzien in de toekomst.
Naast de inspirerende verhalen komen dus ook de praktische en technische aspecten aan bod. Dat maakt dit boek interessant voor zowel busbewoners met reeds jarenlange ervaring, als voor geïnteresseerden met weinig tot geen ervaring. Deze nieuwe busjesbijbel telt 250 pagina’s om bij weg te dromen!

€ 35,99
ISBN 978 94 014 4977 9

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord