Terug naar overzicht

Tijd om jouw internetvriend(in) te ontmoeten!

  • Josh Willink

Geschreven met branded content van TravelEssence.

Al enige tijd geleden heb je iemand leren kennen van het internet. Jullie praten al enige tijd en jullie durven het eindelijk aan om elkaar te gaan ontmoeten, super leuk! Echter, toch is het een beetje spannend. Je weet maar nooit of de persoon tegen wie je altijd hebt gepraat wel eerlijk is geweest over alles. Lees daarom hier een aantal tips die jou kunnen helpen!

Voordat je gaat afspreken

Een internetvriend(in) kan goed uitpakken zolang jullie eerlijk zijn met elkaar. Er zijn genoeg verhalen van mensen waarbij zij dachten te praten met iemand, maar er uiteindelijk achter kwamen dat de persoon niet de persoon op de foto’s was of heeft gelogen over bepaalde (belangrijke) zaken. Je kunt jouw gesprekspartner dus voorstellen om een paar keer te videobellen. Op deze manier kun je in ieder geval achterhalen of je echt met de persoon praat van de foto’s. Mocht jouw gesprekspartner weigeren, dan hoef je niet gelijk alles af te kappen. Vraag om de reden en praat erover, maar geef wel aan dat je hem of haar binnenkort wel eens wilt zien op video om jezelf te beschermen. Zo weten jullie beide waar jullie aan toe zijn. Als jouw gesprekspartner dan nog steeds weigert, is het wellicht het beste om een punt te zetten achter het contact.

Woont jouw internetvriend(in) in het buitenland?

Nu we eigenlijk met iedereen ter wereld kunnen praten, kan het je best overkomen dat je vrienden wordt met iemand die in het buitenland woont. Als jullie besluiten om elkaar te ontmoeten, kun je gaan reizen met TravelEssence. Echter, je wilt natuurlijk wel voorkomen dat je op jouw bestemming aankomt en jouw internetvriend(in) niet komt opdagen. Maak daarom duidelijke afspraken. Wellicht is het een idee om de kosten voor jouw reis te delen. Dat is namelijk alleen maar eerlijk en zo heeft jouw vriend(in) ook wat opgeofferd, waardoor de kans kleiner wordt dat hij of zij niet komt. Zorg ook dat jullie op openbare plekken afspreken en jij een hotel boekt. Hiermee voorkom je dat er iets vervelends kan gebeuren. Jouw internetvriend(in) ken je immers alleen online en vertrouwen moet ook in de echte wereld nog gewonnen worden.

Met het vliegtuig naar Australië reizen voor een internetvriend(in) behoort tegenwoordig tot de normaalste zaak van de wereld. Maak daarom goede afspraken met jouw online gesprekspartner en stap vandaag nog in het vliegtuig!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord