Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de e-reader van Storytel

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de e-reader van luisterboekenplatform Storytel.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Het Zweedse Storytel is een van de grootse streamingdiensten voor luister- en e-boeken, zeg maar de Spotify van het lezen. In de online bibliotheek van het merk vind je meer dan 300.000 boeken, keuze zat dus. Deze e-reader komt er nog geen jaar na de lancering van Storytel in Vlaanderen in oktober 2020, door de boomende e-bookmarkt en de grote vraag naar luisterboeken. Op de e-reader is er voldoende geheugen voor zo’n 3000 (!) boeken. Het scherm leest even vlot als een boek en is niet te vergelijken met het scherm van een tablet of smartphone. Daardoor kun je uren aan een stuk doorlezen (ook ’s avonds), zonder dat je ogen moe en uitgeput raken. Last but not least: met de bluethooth-functie verbind je gemakkelijk je draadloze oortjes of koptelefoon (ook een fysieke aansluiting mogelijk) en via de wifi-verbinding kun je overal streamen. Wij nemen voortaan nog maar 200 gram aan boeken mee op reis!

Je vindt de Storytel e-reader uitsluitend bij Coolblue voor €129. Enkel te gebruiken in combinatie met een Storytel-abonnement!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord