Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de fēnix 7 en epix van Garmin

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de fenix 7 en epix van Garmin.

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

Garmin lanceert twee gloednieuwe hoogtechnologische multisporthorloges: de fenix 7 en de epix. Met de fenix 7 krijgt de fenix-reeks er een nieuwe variant bij en deze komt in twee extra formaten: 7S en 7X. De fenix 7 heeft heel wat nieuwe updates, zoals de Real-Time Stamina-tool waarmee je je inspanningsniveaus kunt monitoren. Met de functie Hersteltijd weet je perfect wanneer je lichaam klaar is voor je volgende work-out. De Visual Race Predictor geeft je inzicht in je trainingsproces en kan voorspellingen doen voor de wedstrijd. Daarnaast heb je ook nog dagelijke workoutsuggesties en natuurlijk de gekende sport- en gezondheidsfuncties. 

De fenix 7X is daarnaast ook uitgerust met een ingebouwde hands-free zaklamp. Op die manier kun jij goed zien én word je ook gezien. Zo past het licht zich aan jouw cadans aan en wisselt het tussen wit en rood. 

Van elk formaat van de fenix 7 heb je ook een Solar en Sapphire Solar editie. Zo moet jij je nooit meer zorgen maken over een platte batterij én heb je een krasbestendige lens. Win-win!

Fenix 7S Solar

De epix is de nieuwe collega van de fenix 7. Ook dit multisporthorloge is gemaakt van duurzame materialen zoals: saffier en titanium. Verder biedt het je een breed aanbod, van activiteitentracking tot trainingsfuncties en slimme meldingen. De epix is daarnaast uitgerust met een Garmin Coach, zodat jij altijd jouw personal trainer bij de hand hebt. 

Epix

De fenix 7-reeks, met opties voor standaard, Solar en Sapphire Solar Editions, vanaf €699,99. De epix smartwacht vanaf €899,99. Voor meer informatie, kijk op garmin.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord