Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de FUJIFILM X-T5

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de gloednieuwe FUJIFILM X-T5.

De X-T5 is de nieuwste aanvulling aan de X Series van spiegelloze digitale camera’s die bekendstaan om hun compacte en lichte behuizing en superieure beeldkwaliteit op basis van FUJIFILMs eigen kleurreproductietechnologie.  De X-T5 is geoptimaliseerd voor foto’s en zal met de compacte, lichtgewicht body, drievoudig kantelbaar LCD-scherm en draaiknopbediening het hart van menig fotograaf veroveren. Dankzij de verbeterde kwaliteit en snelle sluitertijd is dit toestel bovendien uitermate geschikt voor straat- en documentairefotografie.

 

De voornaamste karakteristieken op een rijtje:

 

 

1. De hoogste beeldkwaliteit en het hoogste oplossend vermogen in de geschiedenis van de X Series dankzij de 40MP X-Trans CMOS 5 HR-sensor en de snelle X-Processor.

2. Hardware, ontwerp en bedienbaarheid die krachtige ondersteuning bieden voor het creëren van inhoud door gebruikers.

3. Gebruikers kunnen zelfs bij weinig licht, zoals bij nachtopnames, uit de hand fotograferen dankzij de inwendige beeldstabilisatie IBIS.

4. Uitgebreide videofuncties.

 

Verder zijn er ook enkele optionele accessoires beschikbaar, om nog beter aan specifieke professionele behoeften te kunnen voldoen. Zo is er de handgreep MHG-XT5, die speciaal ontworpen is voor de X-T5. Dankzij deze handgreep kunnen gebruikers de camera veel beter in de hand houden wanneer er een lens met groot diafragma is gemonteerd. De handgreep hoeft niet te worden verwijderd om een batterij of SD-kaart te verwisselen. De basis kan worden gebruikt als een plaat die compatibel is met het Arca-Swiss snelkoppelingssysteem.

 

Verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs van € 1.999, fujifilm.be

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord