Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de nieuwe Fujifilm X-H2S en bijhorende lenzen

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de nieuwe camera en twee nieuwe lenzen in de X-serie van Fujifilm.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

De Fujifilm X-serie heeft er een paar nieuwe snufjes bij. Deze serie bestaat uit systeemcamera's: die bieden dezelfde kwaliteit als een spiegelreflexcamera maar met een compactere behuizing. Nieuw in deze reeks is de X-H2S-camera, geschikt voor zowel (professionele) fotografen als videografen. Het nieuwe model biedt de hoogste burst-modus, de beste autofocus en de meest indrukwekkende video performance in de geschiedenis van de X-Series. Of je nu sport, vogels fotografeert of eerder aan de slag gaat met video, een bewegend onderwerp volgen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij deze camera worden ook twee nieuwe lenzen voorgesteld: Fujinon XF150-600mm en Fujinon XF18-120mm. Bij de eerste lens kun je gerust spreken van een super-telelens. Met deze lens kun je op een unieke manier vogels en andere dieren in het wild in beeld brengen, maar evengoed atleten die zich aan de andere kant van het stadion bevinden. De tweede lens kan met een zoombereik van 27mm tot 183mm in full frame equivalent elke situatie aan; landschap, portret, video … Say cheese!

Fujifilm X-H2S beschikbaar voor € 2.749. De lenszen XF150-600mm F5.6-8 R LM OIS WR voor € 2.199 en Fujinon XF18-120mm F4 LM PZ WR voor €999.

Fujinon XF150-600mm F5.6-8 R LM OIS WR

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord