Vangst van de Dag: de nieuwe Garmin Instinct® 2 multisporthorloge

Scroll naar beneden

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de nieuwe Instinct® 2 smartwatch van Garmin.

  • Yannick Melsen
    TekstYannick Melsen

De Garmin Instinct® 2 is de nieuwste toevoeging aan het gamma multisporthorloges voor avonturiers, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Het meest opmerkelijke kenmerk is de onbeperkte batterijlevensduur voor bepaalde modellen. Daarnaast is het horloge voorzien van heldere nieuwe kleuren, evenals Garmin's volledige aanbod van gezondheids- en welzijnsfuncties.

Formaat

Het toestel kreeg een fijnere look en twee nieuwe maten - een traditionele 45mm behuizing en een nieuwe Instinct 2S met een kleinere behuizing van 40mm. De 2S biedt een comfortabelere pasvorm voor mensen met slankere polsen. Het krasbestendig, gehard glas, helpt gebruikers uitdagingen aan te gaan met een gerust hart. De smartwatch heeft een hoge mate van thermische- en schokbestendigheid en is waterdicht tot 100 meter.

  • Garmin

Levensduur

Je kan de Instinct 2 tot wel vier weken onafgebroken gebruiken in smartwatchmodus. Zoals we gewoon zijn van Garmin, bestaat er ook van deze robuuste multisporthorloge een model dat oplaadt op zonne-energie. Dankzij de vooruitgang in zonnetechnologie, bieden sommige Instinct 2 Solar-modellen over een onbeperkte levensduur van de batterij in smartwatchmodus. Daarnaast beschikken ze over Garmin Pay™ voor contactloze betalingen onderweg.

Activiteiten

De Instinct 2 biedt het volledige pakket gezondheids- en welzijnsfuncties van Garmin, waaronder slaapmonitoring en gezondheidsmonitoring waarmee je belangrijke gezondheidsgegevens kan registreren, zoals Body Battery™, stress en hartslag. Sport-apps en -activiteiten zijn vooraf geladen, inclusief de nieuwe Multisport-activiteit waarmee je tussen activiteiten kan wisselen en toch je totale tijd en afstand kan bijhouden.

Behalve wandel-, fiets-, golf-, zwem- en fitnessactiviteiten kan je met deze smartwatch gaan hiken, klimmen, skiën en snowboarden, peddelsurfen, roeien, kajakken, vissen en jagen. Er bestaan zelfs speciale edities voor surfers, vrachtwagenchauffeurs en militairen!

  • Garmin

Een gepersonaliseerd model

Via Garmin's Your Watch, Your Way kan je een gepersonaliseerde versie van je Instinct 2 of 2S Solar maken die het best bij je smaak en persoonlijkheid past. Door de vele opties aan behuizing en bandjes, zijn er meer dan 240 verschillende designcombinaties. Uiteraard is de smartwatch compatibel met Garmin Connect™, de app om al jouw gezondheidsinformatie en activiteiten bij te houden.

De Instinct 2 en Instinct 2S zijn beschikbaar aan adviesverkoopprijzen die variëren van 349,99 euro tot 499,99 euro, afhankelijk van het model. Ga voor meer informatie naar garmin.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord