Terug naar overzicht

Vangst van de dag: oceaanvriendelijke zonnecrème van La Roche-Posay

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de milieubewuste zonnecrème van La Roche-Posay.

  • Nona Heremans
    Tekst & foto'sNona Heremans

Onze aarde, en dus ook onze oceanen, krijgt het steeds zwaarder te verduren. Alle beetjes om er vriendelijk mee om te springen, zijn dus zeker welkom. Met deze duurzame zonnecrème van La Roche-Posay aan te schaffen, kan jij al je steentje bijdragen. De tubes bestaan voor een groot deel uit karton waardoor er dus minder plastic voor nodig is. Daarbij bestaat de crème zelf uit 80% biologisch afbreekbare ingrediënten. De organische UV-filters (goed voor de overige 20%) zijn niet schadelijk voor het onderwaterleven. Uit verschillende tests blijkt dat ze geen verbleking van het koraal veroorzaken alsook de microalgen in zee niet aantasten.

Maar een zonnecrème moet bovenal beschermend werken. Daar zorgt de doeltreffende Netlock Technology™ voor. De formule die sinds 2018 gebruikt wordt, heeft een hogere UV-bescherming dan andere zonnecrème-formules. Dat doet het door een film te vormen van microkristallen. De crème is waterbestendig en geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. 

Je koopt een tube van 250 ml, factor 30 of 50+, voor €23,95 bij jouw apotheker of bij 24pharma.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord