Terug naar overzicht

WIN 5x 'Dwars door België' van Arnout Hauben 

Win! Win! Win!

DE WEDSTRIJD IS ONDERTUSSEN AFGELOPEN. ALLE WINNAARS ZIJN VIA MAIL GECONTACTEERD. CHECK DUS SNEL JE MAILBOX (OOK SPAM) OM TE ZIEN OF JIJ EEN VAN DE GELUKKIGEN BENT!

Was jij fan van 'Dwars door België', het programma op Eén waarin Arnout Hauben de voorbije zomer ons eigen land verkende? En ben je benieuwd naar het gelijknamige boek? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want wij mogen van Uitgeverij Pelckmans vijf exemplaren wegschenken. 

 

Schrijf je in op de Goodbye nieuwsbrief en maak kans op één van de vijf boeken. De wedstrijd loopt tot en met zaterdag 31 oktober.

 

 

Dwars door België: Van Brugge naar Aarlen in 23 wandelingen

Arnout Hauben trekt dwars door België, van Brugge naar Aarlen. Hij volgt daarbij de route van GR 129, het langste bewegwijzerde wandelpad van ons land. Van de Polders tot de Belgische Provence, langs bossen, velden en rivieren. Onderweg houdt Arnout halt bij bijzondere plekken met een eigen verhaal. Hij vertelt je meer over onze roemruchte vaderlandse geschiedenis, maar ook over de petites histoires, die minstens even boeiend zijn. “Wandelen is het meest natuurlijke ritme van de mens", aldus Arnout Hauben. "Het prikkelt al je zintuigen. Je ziet meer, ruikt scherper, hoort intenser. Stap na stap vertraagt de tijd en word je één met de natuur."

Met deze praktische wandelgids kun je de voettocht van meer dan 500 kilometer zelf maken. In 23 wandelingen ga je op ontdekking door België en zie je ons land zoals je dat nooit eerder zag. De handige wandelkaarten brengen je naar tal van bezienswaardigheden en verborgen parels. En route! 

Arnout Hauben (1976) is mede-oprichter van het productiehuis De chinezen. Hij werkte mee aan televisieprogramma’s als Man bijt hond, Meneer Doktoor, Weg naar Compostela en Leve de Zoo!. Hij maakte de alom bejubelde en bekroonde vierdelige reeks Ten oorlog, over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. In 2019 trok hij rond de Noordzee voor het gelijknamige programma. De coronacrisis stak een stokje voor Haubens oorspronkelijke programma-idee: ‘Dwars door de Middellandse Zee, maar elk voordeel heeft z’n nadeel. ‘Dwars door België’ zag het leven en blies de Vlaamse kijker omver. Ook het gelijknamige boek weet het publiek te bekoren.

  • © Arnout Houben & de Chinezen

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord