Terug naar overzicht

Winter wellness

Snow & spa

Arc 1950 is één van de premium residenties van Pierre & Vacances waar het wellnessaanbod sterk is uitgebreid. Met het "Spa Deep Nature" concept kan je er genieten van allerhande schoonheidsbehandelingen, naast een bezoekje aan de wellnessruimte met een binnen- en buitenzwembad, sauna en hamam. Het vijfsterrendomein in de Savoie is hiermee niet enkel een natte droom voor skifanaten, maar ook de hemel op aarde voor wie houdt van heerlijk ontspannen. Vanaf € 821 voor een weekje, via www.pierreetvacances.com of je reisagent.

Evian Resort

In het hart van de Alpen, vlakbij de bron van het wereldbekende watermerk Evian ligt Hôtel Royal en de bijhorende spa. De oorsprong van het Evian Resort gaat terug tot 1905. Toen werd gestart met de bouw van een luxehotel, bestemd voor gekroonde hoofden en de happy few. In 2014 werd het hotel op een sublieme manier gemoderniseerd met respect voor de art nouveau en art deco stijl. Uiteraard kom je hier om te kuren, maar evenzeer om lekker (én licht) te eten. Vanaf € 212 per nacht, inclusief ontbijt en toegang tot de spa (exclusief behandelingen), via www.evianresort.com.

Puur Spa

Dichter bij huis, in het charmante Brugge, opende recent Puur Spa. Deze privé wellness heb je helemaal voor jezelf, inclusief een ruim binnenzwembad met Franse mozaïek, klaterende regendouches, een ruime panoramische sauna met zicht op de tuin en een hamam met Chinese eucalyptus. De donzige badjassen, verzorgingsproducten van Rituals, een glaasje bubbels en handgemaakte koekjes van de huisbakker maken deze mini-vakantie compleet. Vanaf € 110 voor 2 personen, via www.puur-spa.be.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • 4 magazines
  • GRATIS levering

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord