BoerenBed: exclusieve paaskorting op jouw boerderijvakantie

Scroll naar beneden

Ben jij benieuwd naar hoe het is om als boer te leven in deze tijd? BoerenBed maakt dit mogelijk door jou een verblijf aan te bieden waarbij je 100% kan meedraaien op de boerderij. Tijdens je verblijf op de boerderij geniet je even van een simpeler leven en treed je in de voetsporen van jouw gastheer. Momenteel krijg je maar liefst 30% korting op jouw BoerenBed-verblijf tijdens de paasvakantie*. Klaar om een (ont)spannende vakantie te beleven? Wees er dan als de kippen bij, want vol is vol!

  • Genieten van een hottub in het bijzijn van een alpaca.

    BoerenBed

Genieten en leren van het boerenleven

Even ontsnappen van de dagelijkse drukte? Kom dan genieten van het boerenleven! Op de boerderij wacht een leuk en leerzaam verblijf. Het boerenleven is erg belangrijk voor ons bestaan. Hoe leuk is het dan om er nog meer over te weten te komen? Bij BoerenBed beleef je van kortbij hoe het is om te leven op het boerenerf. Tijdens je verblijf op de boerderij kun je ravotten, ontdekken, genieten en leren van het boerenleven. Wellicht kan je zelf een steentje bijdragen door de boer te helpen met zijn dagelijkse taken?

Voor kinderen is de BoerenBed-boerderij de ideale plek om eens van het scherm weg te draaien en echt te genieten van de buitenlucht. Hoeveel tijd brengen we nog met elkaar door in de vrije natuur of maken we onze handen nog eens vuil? Na een lange periode met lockdown en handen wassen is het tijd voor een andere ervaring, eentje waar de kinderen nog weken over zullen praten!

Geschiedenis

Bijna 20 jaar geleden opende BoerenBed haar eerste boerderij in Drenthe. Ondertussen vind je BoerenBed bij meer dan 65 boerderijen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Je logeert kleinschalig op een erf met maximaal 10 gezellige tenthuisjes, geniet van verse en lokale producten en helpt de boer en zijn dieren tijdens je verblijf.

Klik hier en geniet van het simpeler leven, maar ook van de luxe van de basics die een boerderij biedt!

*Aanbod geldig op aankomsten op 1 april (weekend), 4 april (midweek), 8 april (weekend) en 11 april (midweek)

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord