Terug naar overzicht

Deze winter brengt de Thalys Sneeuw je rechtstreeks naar de bergen

Goed nieuws voor sneeuwliefhebbers, want de Thalys Sneeuw is  terug voor een nieuw seizoen. Elke zaterdag tussen 24 december 2022 en 8 april 2023 brengt de Thalys je vanuit Brussel en Antwerpen rechtstreeks naar de voet van de Alpen. Tickets voor deze seizoensaanbieding zijn vanaf deze week beschikbaar. Plan dus alvast je volgende skivakantie op een milieuvriendelijke manier.  

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Dit seizoen zal de Thalys Sneeuw opnieuw voor een rechtstreekse verbinding zorgen van Brussel-Zuid en Antwerpen-Centraal naar de besneeuwde Alpentoppen. In minder dan vijf uur kunnen reizigers Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La Plagne, Landry of Bourg-Saint-Maurice bereiken. Eenmaal daar kunnen ze gemakkelijk doorreizen naar de grote skigebieden zoals Les 3 Vallées, Tignes, La Plagne of Les Arcs. De Thalys Sneeuw rijdt dit jaar het hele seizoen, ook buiten de schoolvakanties. En met meer treinen dan in voorgaande jaren wordt het aanbod zelfs versterkt tijdens de krokusvakantie.

Tarieven

De Thalys Sneeuw is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Er zijn drie tarieven beschikbaar voor reizigers: Standard, Comfort en Premium. De Thalys Sneeuw is beschikbaar vanaf €55 voor een Standaard enkele reis. De ideale oplossing om snel en goedkoop richting de sneeuw te reizen. Het Comfort -tarief, dat meer ruimte biedt en toegang geeft tot verschillende Thalys-diensten zoals een ontvangst op het perron en een nog snellere wifi-verbinding, is beschikbaar vanaf €99 enkele reis. Voor wie wil genieten van alle diensten die de Thalys Sneeuw te bieden heeft, is er de Premium service vanaf €129 enkele reis. Naast een gastronomische maaltijd en een welkomstdrank, geserveerd aan de zitplaats, omvat de Premium service gratis toegang tot de Thalys lounge in Brussel en een internationale digitaal persaanbod om aan boord te lezen.  

De treinreis is sneller dan de auto, maar ook veel ecologischer. Een reis met de Thalys Sneeuw is namelijk bijna 20 keer minder vervuilend dan dezelfde reis met de auto*. Op het Thalys-netwerk rijden de treinen bovendien op 100% groene stroom.  Het streven van Thalys naar duurzaamheid komt ook aan boord tot uiting: zo wordt er composteerbaar en recycleerbaar servies gebruikt in de Thalys Welcome Bar en is er gekozen voor een duurzaam en lokaal cateringaanbod.  

snel & comfortabel

Met de Thalys Sneeuw zijn alle elementen aanwezig om ervoor te zorgen dat de vakantie begint zodra je op het perron aankomt. Op het perron staat bij vertrek en aankomst een 'skihost' klaar om hulp te bieden met laden en lossen van bagage. Eenmaal aan boord kunnen reizigers ontspannen, surfen op de gratis Wi-Fi en dromen over een vers sneeuwtapijt.  

Bij vertrek uit Brussel genieten Premium klanten van een ontbijt en een welkomstdrankje voor aankomst in Chambéry. Op de terugreis wordt het welkomstdrankje gevolgd door een maaltijd aan de zitplaats. De Thalys Welcome Bar zal ook open zijn voor reizigers die een kopje koffie willen drinken, van heerlijke snacks willen genieten of gewoon even de benen willen strekken. Een comfortabele reis, zonder de stress van files en reismoeheid.

Thalys Sneeuw tickets zijn vanaf 6 oktober beschikbaar op thalys.com, alsook in erkende reisbureaus, internationale NMB-stations of via het callcenter op 070/79.79.79. Alle Thalys-tickets worden tot 7 dagen voor vertrek gratis terugbetaald. Premium tickets worden gratis terugbetaald tot 1 uur na vertrek.

*Vergelijking opgesteld op basis van volgende gegevens 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord