Handige tassen voor op reis

Scroll naar beneden

Geschreven met branded content van Vida XL.

Als je op reis gaat, neem je uiteindelijk vaak meer mee dan je van tevoren had gedacht. Geen zorgen hoor, dat lijkt echt iedereen te overkomen. Je kunt daarom eigenlijk nooit genoeg tassen hebben. Hier bespreken we een aantal tassoorten die je mee kunt nemen, Niet alleen zijn deze handig voor opslag, je kunt jezelf er zelfs mee beschermen.

Deze tassen zijn eenvoudig te koop

Dit zijn een aantal exemplaren die je eigenlijk bij elke reis wel bij je wilt helpen en die allemaal zowel stijlvol als praktisch kunnen zijn:

  • Koffers: Een koffer is natuurlijk zo’n beetje noodzakelijk. Deze zijn er niet alleen in het grootste formaat, om bijvoorbeeld in te checken in het vliegtuig. Natuurlijk zijn er ook de kleinere koffers, voor een weekendje weg of om mee aan boord te nemen.
  • Rugzakken: Een grote rugzak is handig als je van plan bent om een rondreis te maken. Vergeet daarbij ook zeker je daypack niet. Als je voor je tas gelijk bij een grote webwinkel gaat shoppen vind je zelfs varianten voor in het dagelijks gebruik.
  • Toilettassen: Een goede toilettas zorgt er voor dat jij al jouw persoonlijke verzorgingsproducten op een enkele plek kunt bewaren. Als vrouw heb je misschien wel wat meer ruimte nodig, maar ook mannen willen echt over een dergelijk tas beschikken. Een goed exemplaar kun je eenvoudig zelf wassen, beschikt over meerdere vakjes en/of kun je bijvoorbeeld ergens aan op hangen.
  • Heuptasjes: Heuptasjes zijn ideaal als je op een dagelijkse basis spulletjes wilt meenemen en daarbij niet met een handtas wilt slepen. Je kunt hier bijvoorbeeld snel jouw pasjes, een mobiele telefoon en contant geld in kwijt. Een bijzondere variant hier op zijn de kleine, platte tasjes die je onder je kleding kunt dragen. Als jij op een plek komt waar je het risico loopt op diefstal, kun je jouw persoonlijke spullen extra beveiligen.

Tassen zijn dus praktisch, voor opslag, maar geven je ook een veilig gevoel. In ons overzicht zijn we dan nog niet in gegaan op de mogelijkheden van sporttassen en het feit dat je ook accessoires voor tassen kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een goede hoes waarmee je je koffer kunt af schermen tijdens vervoer.

Wat is de beste plek om een tas te kopen?

Wij adviseren je sowieso om online een tas te gaan kopen. Juist omdat het hier om zo’n persoonlijke product gaat en omdat je tegelijkertijd meerdere exemplaren wilt kunnen kopen, is het gemakkelijk om snel op het internet te zoeken. Dit is hoe je de beste webshop kiest.

Allereerst wil je kiezen voor een webwinkel die een breed assortiment heeft. Niet alleen kun je zo gemakkelijk zoeken, als een product niet helemaal is wat je verwacht had kun je dit ook snel retour sturen. Daarnaast is het belangrijk dat een aanbieder beschikt over een keurmerk - alleen zo heb je garantie dat je op tijd geleverd krijgt waar je om gevraagd hebt.

Nog belangrijker is de mogelijkheid om een persoonlijk advies te krijgen. Neem bijvoorbeeld een rugzak. Niet alleen moet die praktisch en mooi zijn, je moet hem ook goed en eenvoudig aan kunnen passen aan de afmetingen van jouw lichaam. Dat is belangrijk voor een gezonde houding, met name als je lange afstanden gaat af leggen.

Tenslotte adviseren we je om de reputatie van een online aanbieder te controleren door recensies te lezen op onafhankelijk sites. Alleen zo krijg je een echt beeld van de actuele mogelijkheden.

Kijk ook zeker bij vidaXL

Hierboven hebben wij uiteengezet welk type tassen handig zijn voor op reis. Natuurlijk kunnen deze ook in het dagelijkse leven van pas komen. Het is belangrijk dat je jezelf de tijd geeft om de juiste keuze te maken, zodat je direct met een passend exemplaar thuis komt. Natuurlijk hebben we je verteld waar je het beste kunt shoppen voor dit product, maar voordat we afsluiten vertellen we je nog over een belangrijke online shop.

Winkel bij vidaXL als je echt voor kwaliteit kiest. DIt is dus een uitgebreide webwinkel, waar je allerlei meubels en accessoires vindt. Ook als je op het punt staat op met vakantie te gaan, wil je hier zeker een kijkje nemen. vidaXL heeft zichzelf op de markt weten te zetten door te gaan voor de juiste combinatie van kwaliteit, prijzen en een uitstekende klantenservice

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord