Terug naar overzicht

Hello weekend!

  • Kunstendag voor kinderen

    Bart Van der Moeren

Onze vijf tips om er een topweekend van te maken (19 - 21 november 2021)!

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

1. Boek: De lange weg naar Cullaville

Boris Kester werkt voor vliegtuigmaatschappij KLM, maar als hij privé op reis gaat vermijdt hij alle gebaande paden. Hij verblijft in lokale hotelletjes en zorgt dat hij altijd contact heeft met de bevolking. In dit boek beschrijft hij zijn spannende reisverhalen en laat hij diep in zijn ziel kijken waardoor je niet kunt stoppen met lezen . Verder draagt hij een boodschap van hoop uit. Waar je ook bent, een uitgestoken hand wordt beantwoord met een uitgestoken hand.

€22,99, Elmar

 

2. Mode: Designer Sales in Antwerpen

Wil jij graag je kledingkast vullen met een paar nieuwe Belgische items. Tot zondag 21 november heb je in Antwerpen de kans om Belgische designerstuks te scoren. Zo verkopen grote designers zoals een Dries Van Noten of Walter Van Beirendonck hun stock- en stofoverschotten aan kleine prijzen. In veel winkels zijn er geen echte paskamers, dus zorg dat je gemakkelijke kleren draagt die snel aan en uit kunnen.

Voor een volledige lijst van deelnemende ontwerpers kun je terecht op pzc.nl.

 

3. Winkel: Pop-up shop Roos Vandekerckhove

Tijdens de herfst maken we het binnen graag extra gezellig. De ontwerpen van Roos Vandekerckhove kunnen daarbij zeker helpen. Nog tot 22 november stelt ze haar nieuw werk voor in een pop-up shop in Gent. Je vindt er onder andere interieurspullen, keramiek en lederwaren, ook voor leuke cadeautjes kun je hier terecht.

Meer informatie op kunstwerkkunst.be.

 

4. Festival: Obsessed! @ Antwerpen

Het Nederlandse juwelenfestival – Obsessed! – komt dit weekend naar Antwerpen. In het diamantmuseum DIVA kun je niet alleen collecties bewonderen, maar ook rondleidingen volgen en demonstraties bekijken. Je eigen juwelen ontwerpen doe je tijdens een workshop.

Een ticket kost €12, meer informatie op divaantwerp.be.

 

5. Kinderen: Kunstendag

Zondag zijn kinderen baas, sorry ouders. Of toch in musea, bibliotheken, theaters en andere kunsthuizen. Daar worden kinderen namelijk als eregasten ontvangen en kunnen ze zich uitleven met workshops en voorstellingen. Kunstendag gaat door in heel Vlaanderen en Brussel, tickets koop je bij de plaats waar de activiteit georganiseerd wordt.

Meer informatie op kunstendagvoorkinderen.be.

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord