Terug naar overzicht

Logeertip: vakantiehuis An der Our In Büllingen

Hüllscheid is wat je een vredig gehuchtje zou noemen: het ligt midden in de Belgische Eifel nabij de Duitse grens, telt 46 inwoners en 18 huizen, en ligt knus genesteld aan de rivier de Our.

  • Sophie Matthys
    TekstSophie Matthys

Een van die huizen is de duurzaam gerestaureerde 28-persoonsvakantiewoning. Het gebouw deed vroeger dienst als smidse en was een ontmoetingsplek voor de buurtbewoners. Enkele jaren geleden werd de smidse knap gerenoveerd tot een stijlvolle vakantiewoning voor grote vrienden- of familiegroepen, met respect voor oude elementen, maar met nieuw comfort, helemaal zoals het hoort dus. Zo is achter het oude huis de nieuwbouw op een natuurlijke manier in de helling geïntegreerd met een groendak en ruim houten terras met een weids uitzicht over het landschap.

Met maar liefst tien luxueuze slaap- en badkamers, een grote, sfeervolle leefruimte, een prachtig uitgeruste open keuken op maat van de meest veeleisende hobbykok, een speelruimte met biljarttafel én een spagedeelte heeft dit huis alles wat je nodig hebt voor die langverwachte vakantie met veel vrienden.

Je wandelend of fietsend laten verrassen door de charme van de Oostkantons, watersporten in de meren de buurt, je aan een heuse citytrip wagen in het pittoreske nabijgelegen Monschau, of urenlang tafelen, ravotten of genieten van de panoramische sauna en jacuzzi, het kan allemaal op deze mooie balans tussen luxe, rust en natuur.

Prijzen vanaf € 2.800 voor een weekend, week of midweek, te huur via vakantiehuisanderour.com of beaujean-vacances.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord