Terug naar overzicht

Nu in de winkels: de winterspecial van Goodbye (en dit staat er allemaal in)!

Een gloednieuwe Goodbye ligt op je te wachen bij de dagbladhandel en in de supermarkt. In deze wintereditie vind je naar goede gewoonte knappe reisreportages, prachtige logeerplekken, leuke adresjes en tips dichtbij en ver weg.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

dossier: Citytrippen in eigen land

Dat we niet naar de andere kant van de wereld moeten om een geslaagde vakantie te beleven, weten we ondertussen wel. In het dossier Ciytrip in eigen land laten we je kennismaken met vier minder bekende Vlaamse steden die je sowieso verrassen. 

dossier: sneeuw

Een klassieker tijdens de wintermaanden: de wintersport. In ons  dossier Sneeuw brengen we twee alternatieve ski-oorden waar je je latten kunt tevoorschijn halen. Rode draad op beide plekken is dat er geen massatoerisme is én ze aandacht schenken aan ecologisch verantwoord toerisme. 

dossier: reizen met kinderen

Hoe je het ook draait of keert, op reis gaan met kinderen vraagt een lichtjes andere aanpak. In het dossier Reizen met kinderen sommen we de beste regio, het mooiste natuurhuisje, het leukste vakantiepark en het plezantste pretpark op, waar je zonder problemen je kinderen kunt bezighouden. 

Coverinterview met Dieter Coppens

Wij spraken met Dieter Coppens over zijn vakantieherinneringen én straffe reisverhalen, zoals liften van Death Valley naar Alaska. Maar ook over zijn liefde voor Finland en vliegschaamte. 

reisreportages waardoor je in no time zelf wilt vertrekken

De stad Hannover wordt ook wel eens Berlijn in't klein genoemd. Ondanks deze bijnaam staat de stad ook op zichzelf stevig haar schoenen én is ze zeker een bezoekje waard. 

We delen inside tips in Marrakech van reisjournalistse Sophie Matthys om te koken, proeven, logeren, baden en nog zoveel meer. 

Ook New York mag niet ontbreken. We verlaten de platgelopen paden en gaan op zoek naar zeven onbekende parels die je nog niet kent. 

Ook in een wintereditie mogen we dromen van warmere oorden, of wat dacht je van Sicilië? Het eiland heeft het allemaal: lekker eten en drinken, authentieke plekjes én een vulkaan. 

Net iets dichter bij huis gingen we wijn proeven in Luxemburg, paardrijden in de Oise en zochten we de rust op in en rond België.  

8 heerlijke stadswandelingen

Wandelen doe je meestal in de natuur. Tot nu! Met deze 8 heerlijke gratis stadswandelingen haal je jouw 10.000 stappen én leer je ondertussen nog iets bij over jouw favoriete stad.  

Te koop bij je dagbladhandelaar of supermarkt in de buurt. Of neem een abonnement voor slechts €25 voor 4 nummers. 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord