Terug naar overzicht

Nu in de winkels: de wintereditie van Goodbye (en dit staat er allemaal in!)

Een gloednieuwe Goodbye ligt op je te wachen bij de dagbladhandel en in de supermarkt. In deze wintereditie vind je naar goede gewoonte knappe reisreportages, prachtige logeerplekken, leuke adresjes en tips dichtbij en ver weg.

 • Goodbye redactie
  TekstGoodbye redactie

Dossier: Alternatieve Wintersport

Bij wintervakanties wordt doorgaans de nadruk gelegd op skiën en snowboarden. Maar misschien ben je al een expert op de latten of zie je jouw talenten net op een andere manier ontwikkelen? Wintersportbestemmingen breiden hun aanbod alsmaar uit om de vakantieganger te laten genieten van nieuwe bergactiviteiten en winterpret. Goodbye legt alvast enkele keuzemogelijkheden aan jullie voor.

 • © Christoph Jorda | Tiroler-Zugspitz-Arena

Dossier: Exotische Winter

Is de winterse koude niets voor jou en zoek je liever de warmte op? Zoals steeds gaat Goodbye van de gebaande paden af en brengen we bijzondere winterzonbestemmingen onder de aandacht. Ergens ter wereld vindt iedereen wel een plekje waar de zon feller schijnt.

 • Jonathan Ramael

Dossier: Kleinschalig Cruisen

De trend van reizen met kleinere en duurzamere cruiseschepen zet zich voort. Het voordeel van deze luxejachten is dat ze kunnen aanmeren waar de grotere schepen niet geraken. Goodbye scheepte in bij verschillende rederijen en voer in alle luxe en comfort mee op hun unieke routes.

 • Yannick Melsen

Dossier: Frankrijk op eigen tempo

La France blijft het populairste vakantieland bij Belgen en dus zoeken we bij Goodbye steeds naar nieuwe manieren om deze topbestemming te presenteren. We vonden het deze keer op twee manieren. Ten eerste, via een duurzame reis per fiets langs de Rhône. Ten tweede, met de kinderen op roadtrip langs de leukste westelijke departementen.

 • iStock

Dossier: vernieuwend Centraal-Europa

Met de hulp van allerlei alternatieve vervoersmethoden trok Goodbye door Litouwen en Tsjechië. Deze twee Centraal-Europese landen schenken, met een rijke natuur en een vernieuwende kijk op cultuur, nieuwe inzichten aan de reizende meerwaardezoeker.

 • iStock

Dossier: Op gastroculturele ontdekking van het Iberische schiereiland

Dat onze Goodbye-reporters het zich hebben laten smaken, daar mag je zeker van zijn. Door de gastvrije ontvangst, de prachtige tuinen en soms wilde landschappen, voelen we ons altijd thuis in Spanje en Portugal. We focussen niet alleen op het Iberische schiereiland, maar gaan ook op ontdekking in het minder gekende deel van het grootste Canarische eiland.

 • iStock

Met Goodbye win je nog eens wat

In onze Goodbye-reportages delen we reisgeluk. We hopen dat ze aanzetten tot het plannen en ondernemen van jouw volgende trip. In samenwerking met onze partners kunnen we dat concreet maken en mogen we enkele prachtige reisarrangementen, met een totale waarde aan €3.000, aan Goodbye-lezers schenken!

Te koop via onze website, bij je dagbladhandelaar of supermarkt in de buurt.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

 • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
 • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
 • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord