Belambra Clubs verwelkomt jou in de Franse bergen

Scroll naar beneden
Belambra Clubs

Met meer dan 50 clubs en vakantiedorpen is Belambra Clubs een fenomeen. In de Franse bergen onderscheidt Belambra zich door haar club-benadering. Op de beste vakantieplaatsen en in gezellige accommodaties bieden ze een volledige omkadering met excursies, entertainment, animatie en baby-, kinder- of tienerclubs. Ideaal voor jouw volgende verblijf tijdens de kerst- en krokusvakantie!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Spa & Wellness

Welzijn is één van de voornaamste pijlers van Belambra Clubs. Het hooggebergte biedt tal van mogelijkheden om uw gezondheid een boost te geven. We stellen graag drie “5B Clubs” aan jullie voor die uitblinken door het hoge niveau aan comfort en luxe. Ze zijn uitgerust met uitstekende wellness- en fitnessfaciliteiten. Bovendien biedt de nieuwe “all-informule” van Belambra volpension, toegang tot de kinderclubs, animatie én open bar, zodat je na het wintersporten kan genieten van een drankje op het terras van jouw suite.

Tignes Club “Val Claret”

De gerenoveerde Club "Val Claret" ligt net buiten de gekende winterportplaats Tignes, nog wat dichter bij de top en nóg dichter bij de skiliften van het grote skigebied van Tignes-Val d’Isère. Deze 5B Club beschikt over een nieuw restaurant en gerenoveerd hoofdrestaurant. De hot tub op het dak en het terras aan de piste bieden een prachtig panoramisch uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen.

Arc 1800 Club “L’Hôtel du Golf”

Het gerenoveerde Hôtel du Golf bevindt zich in het voetgangersdorp Arc 1800, biedt snelle toegang tot het enorme skidomein Paradiski en een prachtig zicht op de Mont Blanc. Tot de nieuwigheden behoren nieuwe suites, een buffetruimte met show cooking en de extra gezellige Bar du Golf, waardoor het resort nu ook tot het “5B” gamma van Belambra behoort. Met een Deep Nature Spa®, directe toegang tot een skiwinkel en de hele dag zon, kom je hier niets tekort!

Avoriaz Club “Les Cimes du Soleil”

De gerenoveerde Belambra Club "Les Cimes du Soleil" vind je op 1.800 meter, in het autovrije dorp Avoriaz, centraal gelegen in het immense skigebied van Portes du Soleil. Alles is bereikbaar met ski’s of met paardensledes – een paradijs voor kinderen in een unieke, betoverende sfeer. De receptie, bar en twee restaurants zijn in een nieuw jasje gestoken om u nog beter in de watten te leggen. Neem deel aan yogasessies met uitzicht op de Mont Blanc, ontspan in de wellnessruimte of ga toerskiën of duiken. In Avoriaz ga je ongetwijfeld een geweldige skivakantie tegemoet.

Meer info over het Belambra-aanbod

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord