Terug naar overzicht

Vangst van de dag: De Find X3 Pro-smartphone van OPPO + win een exemplaar t.w.v. € 1.149!

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de OPPO Find X3 Pro. Interesse in dit toestel? Dan hebben wij goed nieuws, want wij mogen een exemplaar ter waarde van € 1.149 wegschenken.

In maart lanceerde het toonaangevende Chinese smartphonemerk OPPO zijn gloednieuwe Find X3 Series. Dé ster van deze serie? De OPPO Find X3 Pro 5G, oftewel de eerste smartphone die twee primaire 50 MP-camera's combineert - een groothoek en een ultragroothoek - en gebruikmaakt van een innovatieve SONY IMX 766-beeldsensor om je foto's naar een nog hoger niveau te tillen.

Bovendien is deze smartphone dankzij onder andere 4K-beelden en en een breed dynamisch kleurenbereik ook de beste vriend van zowat elke videograaf. En dat is niet alles, want de Find X3 Pro heeft een 1 miljard kleurenscherm, een uitstekende batterijduur én een ontwerp dat design met functionaliteit combineert.

Ten slotte nog dit: voor de ringtones van deze smartphone werkte OPPO samen met de Duitse componist Hans Zimmer, die onder andere een Academy Award, twee Golden Globes en drie Grammy's won. Om maar te zeggen dat er bij het ontwerpen en produceren van de Find X3 Pro echt niéts aan het toeval werd overgelaten.

Is jouw interesse gewerkt en wil je deze smartphone binnenkort graag de jouwe noemen? Je leest HIER wat je daarvoor moet doen!

Find X3 Pro
Find X3 Pro (€ 1.149) OPPO

Info: oppo.com

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord