Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de Flight VECTIV-schoenen van The North Face

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de loop- en wandelschoenen met innovatieve zoolstructuur van The North Face.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Zeg niet zomaar ‘schoenen’ tegen de nieuwste Flight VECTIV-schoenen van The North Face. De wandel- en loopschoenen zijn speciaal ontwikkeld voor een natuurlijke en bergachtige omgeving. De speciale zoolsamenstelling bestaat uit twee lagen en zorgt voor een betere grip, stabiliteit en schokdemping. Met de revolutionaire vorm daalt de impact op de scheen met tien procent. Daardoor kunnen hardlopers op een comfortabelere manier hun kilometers afleggen.

Voor deze schoen vorige week om de markt verschenen, werd er twee jaar intensief aan gewerkt en onderzoek naar gedaan. Zo werden er bijna 10.000 test-kilometers afgelegd en verbroken topatleten maar liefst zeventien wereldrecords met de VECTIV-schoenen. Naast het Flight-model bestaan er nog zeven andere types (ze verschijnen deze maand nog op de website). Prijzen variëren van 130 tot 200 euro. Verkrijgbaar in gespecialiseerde sportwinkels of pre-order ze op de website.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord