Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de gloednieuwe kampeermust-haves van VAUDE

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de rugzak, matje en slaapzak van VAUDE.

  • Sien Vanneste
    TekstSien Vanneste

Heb jij een kampeertrip op het programma staan de komende weken? Dankzij VAUDE heb je alvast alles in huis om er een succes van te maken. Want wie wil er nu met een zware, onhandige rugzak op pad of slapen op een matje waarop je helemaal niet lekker ligt?!  

De WIZARD 24+4 heeft zijn naam niet gestolen. In deze ruime, maar toch compace rugzak tover je zo al je bagage weg. Standaard heb je 24 liter, met daarnaast verschillende extra zakjes om al je spullen in op te bergen. Wil je toch nog iets extra meenemen? Dan kun je nog 4 liter ruimte bij creëren. Verder zijn de schouderbanden ergonomisch ontworpen, zodat je rug niet overbelast raakt tijdens een fikse wandeling of klim.

 

Is er iets heerlijkers dan je na een stevige wandeling neer te leggen en je spieren te laten rusten? Slapen doe je het liefste op een matje waar je niet elke steen doorheen voelt. Deze Performance 7M heeft zeven centimeter isolerende, warme voering. Daarnaast is hij ook lekker licht en voor de koukleumen onder ons: hij beschermt je tegen de kou die uit de grond komt.

De Rotsteun 450-slaapzak is gemaakt van 100% gerecycleerd polyester, volledig waterdicht en lekker zacht vanbinnen. Met zijn warmtekraag en verstelbaarheid in lengte wordt het je beste vriend voor je volgende trip.

VAUDE WIZARD 24+4 (€ 110), Performance 7M (€ 160) en Rotstein 450 (€ 370), klik hier voor meer informatie.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord