Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de kleurrijke poncho van Tom Van Der Borght voor A.S.Adventure

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: deze vrolijke poncho van A.S.Adventure, ontworpen door Tom Van Der Borght.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

Het Antwerpse ModeMuseum wil de Antwerpse modesector onder de aandacht brengen en startte daarom een uniek project genaamd A/Part. Daarvoor werden 20 gerenommeerde ontwerpers - zoals Raf Simons en Walter Van Beirendonck - gelinkt aan retailers uit de omgeving van 't stad.  Ook A.S.Adventure en Tom Van Der Borght werden op deze manier aan elkaar gekoppeld. 

Tom Van Der Borght koos 'Everyday Holiday’ als thema voor zijn ontwerp en dat is natuurlijk ideaal voor outdoormerk A.S.Adventure. 'Kleur is mijn handelsmerk, maar ik wilde ook het positieve benadrukken', vertelt Tom. De poncho ziet er niet alleen prachtig uit, hij is ook uiterst warm, houdt je droog en je kunt 'm gebruiken als dekentje bij het kampvuur. We like!

A.S.Adventure x Tom Van Der Borght Poncho €89,95, exclusief te koop bij A.S.Adventure Antwerpen, van 4 tot en met 20 november.

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord