Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de verhuurdienst van A.S. Adventure

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de verhuurdienst van winkelketen A.S. Adventure.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

A.S. Adventure is al jaren dé favoriete winkel van kampeerders en avonturiers. En ook met de nieuwe verhuurdienst, wil de keten deze positie behouden én versterken. Via de website kun je er materiaal lenen voor je volgende vakantie, staycation of avontuur. De verhuurdienst is opgedeeld in vier thema’s: kamperen, trekkingmateriaal, fietsvakantie en het water op (kano & sup). Zo kun je er dus behalve tenten, matrassen en barbecues ook rug- en fietszakken, wandelstokken en opblaasbare kajaks en sups huren. Waarom huren soms beter is dan kopen? Simpel, je kunt nieuw materiaal uittesten en zo uitzoeken welk merk of model jij verkiest. Daarnaast is het ook een duurzame manier van reizen. Door in te zetten op deeleconomie zorg je voor minder productie, en dus ook minder afval!

In een van de winkels of via een online afspraak, kun je extra info vragen om zo op zoek te gaan naar het beste materiaal voor jouw volgende reis. In volgende A.S. Adventure winkels wordt er materiaal verhuurd: Brugge, Lochristi, Wilrijk, Schoten, Zaventem, Waterloo, Genk, Hognoul, Bergen, Marche-en-Famenne, Pommerloch.

Alle info en prijslijsten op asadventure.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord