Terug naar overzicht

Vangst van de dag: Herbruikbare drinkflessen en foodboxen van Klean Kanteen

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de herbruikbare flessen en lunchboxen van Klean Kanteen.

  • Nona Heremans
    TekstNona Heremans

De tijdloze flessen van Klean Kanteen krijgen regelmatig een update met nieuwe kleuren of printen. Wij zijn alvast fan van de limited edition Rustling Leaves, een handige fles met sportdop en fleurige tekening. Ook voor de allerkleinsten heeft Klean Kanteen een mooi assortiment aan drinkflessen. De TK Wide flessen met rietje hebben een speciaal sluitsysteem waardoor ze niet lekken én de temperatuur binnenin steeds dezelfde blijft. Nieuw bij Klean Kanteen is de hippe foodbox-set. De metalen dozen worden mooi afgesloten met de siliconehoesjes en bevatten dus enkel stukje plastic. Perfect voor je lunch vers te houden onderweg.

Klean Kanteen is een Amerikaans merk dat al sinds 2004 herbruikbare flessen maakt. Door de herbruikbare flessen of foodboxen mee te nemen op reis, zorg je voor minder afval, een kleinere ecologische voetafdruk en een mooiere wereld! Klean Kanteen is trouwens 100% CO2-neutraal en investeert ieder jaar 1% van zijn omzet in goede doelen. Ook in België ondersteunt het bedrijf lokale projecten zoals vzw Proper Strand lopers die burgers bewust maakt van de zwerfvuilproblematiek.

Lunchbox set €68, ieder doosje is ook apart te koop. Drinkflessen vanaf €24. Klean Kanteen is te koop bij outdoorwinkels zoals AS Adventure. Scrol ook een verder op de website want je vindt er nog verschillende andere leuke en duurzame producten om mee te nemen op reis zoals koffiebekers, papflessen, metalen bekers en rietjes.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord