Terug naar overzicht

Vangst van de dag: de loop- en multisportbuggy’s van CYBEX

De Goodbye-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw avonturen beter, makkelijker, leuker of spectaculairder kan maken. Deze week: de AVI-loopbuggy én de ZENO-multisportbuggy van CYBEX.

  • Birte Govarts
    TekstBirte Govarts

Goed nieuws voor sportievelingen met jonge kinderen: het Duitse merk CYBEX lanceerde dit voorjaar een gloednieuwe sportcollectie die functionaliteit en design combineert. Of je nu houdt van wandelen, lopen, fietsen of zelfs langlaufen, er is een ideaal model voor elke sportliefhebber.c

De AVI-loopbuggy heeft een ergonomisch en verstelbaar handvat, waardoor je hem met gemak met één hand voor je uit duwt. Het aluminium frame zorgt er bovendien voor dat deze buggy slechts 10,6 kg weegt. Het voorwiel zorgt voor extra stabiliteit en de met lucht gevulde banden en schokdempers op de achterwielen vangen eventuele schokken op en zorgen voor maximaal comfort.

De ZENO-buggy is dan weer een 4-in-1-buggy voor de veelzijdige sporter. Je kan ‘m voor vier verschillende sportactiviteiten gebruiken: wandelen, joggen, fietsen en zelfs langlaufen. De buggy beschikt over een handrem om eenvoudig je snelheid aan te pakken en te controleren. De cabine is in hoogte verstelbaar, waardoor je het zwaartepunt van de buggy kan verlagen om hem af te stemmen op de activiteit. De zachte vering achteraan en de gewatteerde en versterkte sportzitting zorgen voor een comfortabele en bovenal veilig rit voor jou en je kleintje. Bovendien is de buggy enorm compact op te plooien, wat hem de ideale compagnon maakt voor op reis.

AVI-loopbuggy (€ 499,95 voor het frame en het seat pack) en ZENO-buggy (€ 749,95) voor het frame en het seat pack) CYBEX. cybex-online.com

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord