Terug naar overzicht

Vangst van de dag: Rakuten Kobo’s nieuwe e-reader

De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Kobo Sage, Rakuten Kobo’s nieuwe e-reader.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Ben jij ook al even lid van de e-reader fanclub? Het gemak van al je boeken overal bij je te hebben op een compact apparaatje is geen nieuwe mode meer. Het succes van de e-reader ontplofte zo’n acht jaar geleden als een bom. Zijn populariteit is vandaag nog steeds groot bij boekenliefhebbers. Het Canadees bedrijf Rakuten Kobo wil zijn klanten de beste leeservaring geven en lanceerde deze week een nieuwe e-Reader: de Kobo Sage. 

De Kobo Sage is het meest uitgebreide apparaat ooit binnen Kobo. Nieuwe accessoires zoals de veelzijdige SleepCovers, de nieuwe PowerCover en de Kobo Stylus tillen het leescomfort naar een hoger niveau. De lezer kan nu voor het eerste lezen, schrijven en luisteren tegelijk op hetzelfde Kobo apparaat. 

Het apparaat heeft 32 GB aan opslagruimte en meer batterijduur dan de voorgaande Kobo e-readers. Ook heeft de Kobo Sage een Bluetooth functie die je toelaat om te lezen terwijl je naar Kobo audioboeken luistert op hetzelfde apparaat. Zijn slank, ergonomisch ontwerp geeft je de meest luxueuze leeservaring, waar je ook bent. 

E-reader in zwart (€ 289,99). Het apparaat is verkrijgbaar vanaf 19 oktober. Meer info via Kobo.com.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord