Terug naar overzicht

Win dankzij Goodbye een exemplaar van Off-Grid Adventures

Onze voormalige collega Lien De Ruyck heeft een boek uitgebracht! Als creatief strateeg en schrijfster trekt Lien al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld en neemt daarbij haar grenzeloze nieuwsgierigheid mee.

Goodbye mag vijf exemplaren van Off-Grid Adventures, Lien’s eerst boek, uitdelen. Off-Grid Adventures bundelt twintig avontuurlijke reizen naar verrassende bestemmingen, ver weg van alle clichés. Je leest uitzonderlijke reisverhalen over bijzondere bestemmingen, zoals de Japanse kunsteilanden Naoshima en Teshima, het koraaleiland Vamizi in Mozambique, maar ook Zuid-Korea, Kirgizië, Tsjernobyl en Antarctica. Het boek is een bron van inspiratie voor de moderne avonturier die ver van de platgetreden paden wil blijven, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking. Het boek is uitgegeven door Lannoo.

Deelnemen aan de wedstrijd kan via goodbye.be/wedstrijd-offgrid. Behoor je niet tot de gelukkige winnaars, kun je het boek alsnog bestellen voor €45 bij lannoo.be.

Volg Lien’s reisavonturen via sonderling.be

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord