Terug naar overzicht

Win dankzij Goodbye een Nordic reischeque t.w.v. €2.000!

In onze Goodbye-reportages delen we reisgeluk. We hopen dat ze aanzetten tot het plannen en ondernemen van jouw volgende trip. In samenwerking met onze partners kunnen we dat concreet maken en mogen we enkele prachtige reisarrangementen aan Goodbye-lezers schenken.

Win een Nordic reischeque ter waarde van €2.000!

Nordic is sinds jaar en dag dé specialist voor authentieke natuurreizen naar het Hoge Noorden. Het reisbureau is marktleider op gebied van zomer- en winterreizen naar Scandinavië en reist naar zeven bestemmingen: Lapland, Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, de Faeröer eilanden en Denemarken.

Nordic laat een Goodbye-lezer van heel dicht kennismaken met hun topbestemmingen. We mogen van de Scandinaviëspecialist namelijk een reischeque ter waarde van €2.000 wegschenken!

Van bijzondere reizen naar winters Lapland tot een rondreis door de overweldigende natuur van IJsland, overnachten in een boomhut in Zweden en varen langs de indrukwekkende fjorden in Noorwegen: het Hoge Noorden heeft voor iedereen een perfecte vakantie in huis. In Scandinavië overvalt het alleen-op-de-wereldgevoel je meer dan eens. De landen zijn enorm dunbevolkt in vergelijking met ons kleine België en de natuur is er bijzonder uitgestrekt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Scandinavië wel eens ‘de laatste wildernis van Europa’ genoemd wordt.

De Nordic travel designers zijn ontzettend gepassioneerd door hun bestemmingen, wat zich vertaalt in vakmanschap en talloze insider tips voor jouw reis. Je bent aan het juiste adres voor jouw droomreis naar Scandinavië.

Alle informatie over de wedstrijd en het deelnameformulier kun je terugvinden op goodbye.be/wedstrijd-nordic. Veel succes!

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord