Win dankzij Goodbye een glamping- verblijf op Texel!

  • VVV Texel

In onze Goodbye-reportages delen we reisgeluk.  We hopen dat ze aanzetten tot het plannen en ondernemen van jouw volgende trip. In samenwerking met VVV Texel en Kampeerterrein Woud kunnen we dat concreet maken en mogen we Goodbye-lezers een reportage doen herleven.

Zo trok onze redactrice Birte Govarts onlangs naar Texel voor een glamping-vakantie. Net als haar, kunnen jullie gaan genieten van een deugddoende familievakantie op het Waddeneiland, al hopen we dat het weer voor jullie wat beter meevalt... VVV Texel en Kampeerterrein Woud schenken namelijk een glampingverblijf van twee nachten, inclusief twee gratis activiteiten en een diner voor twee* weg.

Je verblijft in de luxueus ingerichte tenten van Kampeerterrein Woud. Ideaal voor als je even geen zin hebt om met al jouw kampeergerief te zeulen. De tenten zijn trendy, robuust en van alle comfort voorzien. Kampeerterrein Woud ligt niet ver van Den Burg, het grootste dorp van het eiland Texel. Het grootste Nederlandse Waddeneiland is een genot voor liefhebbers van stranden en rust, waar je kan uitwaaien tussen strandjuttershutjes en oude vissersdorpen, waar schapen blij grazen en waar de geschiedenis en de band met West-en Oost-Indië nog zeer duidelijk is.

Laat hieronder jouw gegevens achter, beantwoord een vraag, waag een gokje over hoeveel lezers zullen deelnemen en maak meteen kans! 

'Deze prijs wordt aangeboden door: VVV Texel, kampeerterrein Woud, Schapenboerderij Texel, de Texelse Bierbrouwerij en restaurant Bosq.

*Het verblijf is geldig in 2023, voor 2 personen, buiten vakanties en feestdagen. Te boeken naargelang de beschikbaarheid. Kampeerterrein Woud sluit iedere winter op 1 oktober.

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord