Australië op z'n best: vier ervaringen die je nooit meer zal vergeten

Scroll naar beneden
Aussie Tours

Once in a lifetime: zo kan je deze ervaringen in het noorden van Australië het best omschrijven. Laat je meenemen op een wonderbaarlijke trip doorheen The Northern Territory en maak herinneringen voor het leven!

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Mystiek kleurenspel: Field of Lights

Kleurschakeringen zoals je ze nog nooit gezien hebt, prachtige aardekleuren en zonnestralen die in tinten van geel, oranje en rood over het landschap vallen: de streek rond Uluru is een waar kleurenspektakel. Maar wist je dat het woestijnlandschap ook 's nachts omgetoverd wordt tot een mystiek kleurenspel? Field of Lights is één groot kunstwerk van maar liefst 50.000 lampen die voor een festival van kleur zorgen. Je zal jouw ogen niet geloven!

De outback zoals je die nog nooit zag: Outback Ballooning

De uitgestrekte vlaktes, uittorende rotsformaties, indrukwekkende stukken woestijn en de eindeloze horizon: je merkt pas écht hoe verbluffend mooi de outback is als je die van bovenaf bekijkt. Er is dan ook geen betere manier om het ruwe landschap van deze verlaten streek in je op te nemen dan vanuit een luchtballon. Ervaar een adembenemend gevoel terwijl je boven de woestijn zweeft en je Northern Territory in al z’n pracht aanschouwt. Om stil van te worden…

Ook Travel Designer Heidi is vol lof over deze ballonvaarten. Dat zie je in de video hieronder.
 

Op de inspirerende website www.aussietours.be vind je heel wat boeiende voorbeeldreizen zoals in deze video. 

Een duik in de Aboriginalgeschiedenis: Davidsons Arnhemland Safaris

Je kan Australië niet bezoeken zonder je te verdiepen in de Aboriginalcultuur. Jouw ideale partner daarvoor is Davidsons Arnhemland Safaris. Je duikt in de geschiedenis van de streek rond Darwin en Mt. Borradaile, een erkende en zelfs heilige plek voor Aboriginals. De ervaren gidsen nemen je mee op een boeiende ontdekkingstocht door de oeroude Aboriginalcultuur en -gewoonten. Hét hoogtepunt van deze excursie zijn de rotstekeningen van de lokale bevolking, die een dieper inzicht geven in de eeuwenoude cultuur van de inheemse bevolking. Een ervaring die je niet mag missen! 
 

Op de inspirerende website www.aussietours.be vind je heel wat boeiende voorbeeldreizen zoals in deze video. 

Adrenaline boven en op het water: Outback Floatplane Adventures

Voor wie op zoek is naar wat actie en avontuur, gekoppeld aan schitterende uitzichten over het groene landschap, moet bij Outback Floatplane Adventures zijn. Zij nemen je mee op een vlucht met een watervliegtuig, inclusief landing op het water van Sweets Lagoon. Of wat dacht je van een spannende tocht op een moerasboot en een spectaculaire helikoptervlucht? De adrenaline zal gegarandeerd door je lijf pompen! Op de voorziene rustmomentjes spot je langs het water tal van vogelsoorten en krokodillen.
 

Meer weten?

Ben je helemaal overtuigd door het wonderlijke Australië? Maak dan een afspraak bij Aussie Tours, dé Australië-expert bij uitstek. Dankzij 23 jaar ervaring heeft het land geen geheimen meer voor de travel designers van Aussie Tours! Ze stellen dan ook met veel kennis en knowhow de perfecte reis voor je samen, helemaal op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen en interesses. Zo beleef je ongetwijfeld de vakantie van jou leven! Maak een afspraak met de experts op 051/705611 of e-mail info@aussietours.be.

Registreer je vandaag nog voor het reisevent van Best of Travel op 6 oktober in Kortrijk. Luister er naar tal van presentaties, persoonlijke reisverhalen van klanten en boeiende reportages of stel je vragen rechtstreeks aan de experts van Best of Travel.

In de uitgebreide brochure van Aussie Tours vind je alvast alle inspiratie voor een onvergetelijke reis down under. Vraag nu jouw exemplaar aan!

Op de inspirerende website www.aussietours.be vind je heel wat boeiende voorbeeldreizen.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord