Touren in stijl: ontdek Australië tijdens een rondreis

Scroll naar beneden
Aussie Tours

Australië is zó groot en heeft zó veel te bieden, dat een rondreis met een ervaren local de beste manier is om alle hoogtepunten van het land te ontdekken. Op de weg, in het water en door de lucht: laat je meevoeren naar de mooiste plekjes van Australië!

 

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Ongerepte wildernis: Venture North

Met Venture North trek je de wildernis in: je bezoekt onder meer Kakadu National Park, de Aboriginalgemeenschap Gunbalanya en je doet een boottocht in Cobourg Marine Park. Ongerepte natuur, dat betekent natuurlijk ook op zoek gaan naar wildlife: in de regio vind je meer dan 200 exotische vogelsoorten, zoutwaterkrokodillen, verschillende soorten schildpadden, dolfijnen en ga zo maar door. Een droom voor natuurliefhebbers en fotografen! Je ontdek bovendien de heilige plaatsen van de Aboriginals, een ware reis door de tijd! Tijdens deze trip overnacht je op unieke locaties, in knappe eco-tenten die een uitzicht bieden op de wildernis rondom je.

 

Geheimen van het tropische noorden: Inspiring Journeys in the Top End

Tijdens deze vijfdaagse rondreis ga je op zoek naar de verborgen schatten van de Top End: jouw gids brengt je in een 4x4 naar Litchfield National Park, waar je kan baden bij de Florence- en Wangi-watervallen. Precies een scène uit een film! Op deze rondreis ga je bovendien op bootsafari, word je getrakteerd op heerlijke uitzichten over de uitgestrekte landschappen en ontdek je traditionele gebruiken van de Aboriginals, zoals muziek van de didgeridoo en de specifieke schilderkunst van de inheemse volkeren.

 

Op zoek naar iconen: Inspiring Journeys in the Red Centre

Deze trip brengt je naar het centrum van Australië, misschien wel de meest iconische regio van het land. Hier vind je bruinrode gesteenten, verlaten wegen, uitgestrekte vlakten en torenhoge rotsen, …. Kortom, de echte outback. In de Red Centre vind je ook Uluru, een van de meest bekende plekken van Australië én van de wereld. Laat je onderdompelen in de tradities van de fascinerende cultuur en natuur van het hart van Australië. Honger naar meer? Wat dacht je van een kennismaking met de geweldige outback-keuken? Tijdens deze eersteklassetrip reis je in een klein gezelschap en ontdek je zo het beste wat Australië te bieden heeft.

Eén met de natuur: Nitmiluk National Park

 

Nitmiluk Tours neemt je mee op een perfecte mix van spanning en rust. Jouw dag begint met een helikoptervlucht boven het ontwakende landschap van Nitmiluk National Park. Je vliegt naar de meest onherbergzame stukjes natuur die je anders nooit zou kunnen bereiken! Jouw gids laat je kennismaken met de geschiedenis van de Jawoyn, de inheemse bewoners van deze streek en vertelt je meer over de prachtige rotsschilderingen. Tijdens een verfrissende duik in het water vlak bij een waterval voel je je bovendien helemaal één met de natuur. Jouw eigen stukje paradijs!

Meer weten?

Ben je helemaal overtuigd door het wonderlijke Australië? Maak dan een afspraak bij Aussie Tours, dé Australië-expert bij uitstek. Dankzij 23 jaar ervaring heeft het land geen geheimen meer voor de travel designers van Aussie Tours! Ze stellen dan ook met veel kennis en knowhow de perfecte reis voor je samen, helemaal op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen en interesses. Zo beleef je ongetwijfeld de vakantie van jouw leven! Maak een afspraak met de experts op 051/705611 of e-mail info@aussietours.be.

Registreer je vandaag nog voor het reisevent van Best of Travel op 6 oktober in Kortrijk. Luister er naar tal van presentaties, persoonlijke reisverhalen van klanten en boeiende reportages of stel je vragen rechtstreeks aan de experts van Best of Travel.

In de uitgebreide brochure van Aussie Tours vind je alvast alle inspiratie voor een onvergetelijke reis down under. Vraag nu jouw exemplaar aan!

Op de inspirerende website www.aussietours.be lees je heel wat boeiende voorbeeldreizen.

 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord