Lekker eten op toplocaties: Australische keuken op z’n best

Scroll naar beneden
Aussie Tours

Van moderne fusion keuken tot authentieke Aboriginalrecepten, en alles daartussenin: Australië brengt op gastronomisch vlak de ene verrassing na de andere. Laat je op deze vier plekjes culinair verwennen terwijl je geniet van het magnifieke landschap van de Aussie outback.

  • Goodbye redactie
    TekstGoodbye redactie

Tali Wiru Dinner: in de schaduw van Uluru

‘Spectaculair’: zo kan je een etentje bij Tali Wiru wel noemen. Naast de schitterende mix van authentieke recepten met moderne gerechten, dineer je hier op een van de meest exclusieve en unieke plekken die je je maar kan inbeelden: middenin de woestijn, met een onevenaarbaar zicht op Uluru! Je geniet hier in de openlucht van een intieme, bijna mysterieuze sfeer terwijl de chef een innovatief menu van inheemse smaken en heerlijke combinaties op jouw bord tovert. Een diner bij Tali Wiru wordt spectaculair afgerond door een bezoek aan het spectaculaire Field of Lights.

Katherine Dinner Cruise: op het ritme van het water

Het kabbelende water, de indrukwekkende rotswanden die aan je voorbijglijden en een heerlijk driegangenmenu: op een dinner cruise van Nitmiluk Tours worden al jouw zintuigen geprikkeld. Je wordt meegenomen op de Katherine-rivier en ontdekt de spirituele wereld van de Jawoyn-cultuur, de inheemse bewoners van Northern Territory. In het licht van de ondergaande zon geniet je van een heerlijk menu met verse producten. Het kaarslicht en het indrukwekkende kleurenpalet van de Nitmiluk-kloof zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Natuurfotograaf Tom Linster ontdekte de Katherine-rivier met een cruise. Ontdek zijn verhaal hieronder.
 

Op de inspirerende website www.aussietours.be vind je heel wat boeiende voorbeeldreizen zoals in deze video. 

RT Tours: proef de Aboriginalcultuur

 

Wil je wel eens weten hoe de keuken van de Aboriginals smaakt? Laat Aboriginalchef Bob van RT Tours dan een echt Mbantua-dinner voor je klaarmaken! Je zal versteld staan door de manier waarop Bob in de open lucht een authentieke maaltijd voor je maakt en je uitleg geeft over de leef- en eetgewoonten van de Aboriginals. En dat alles terwijl je in het licht van een ondergaande zon geniet van de natuurpracht rondom je. Wanneer de nacht valt, ga je samen met Bob op zoek naar wildlife dat zich enkel in het donker laat zien. Een totaalervaring!

Under a Desert Moon: outback op z’n best

Een romantisch etentje onder een indrukwekkende sterrenhemel: bij King’s Canyon Resort word je helemaal in de watten gelegd. Je begint jouw avond met een heerlijk glaasje schuimwijn, waarna je begeleid wordt naar een verborgen plekje. Je neemt plaats aan een gezellig verlichte tafel en geniet van een hoogstaand vijfgangenmenu met aangepaste wijnen. De chefs verwennen je met lokaal geproduceerde ingrediënten die je telkens opnieuw zullen verrassen. Een heerlijk diner onder een sterrenhemel: romantischer kan niet!

Meer info

 

Ben je helemaal overtuigd door het wonderlijke Australië? Maak dan een afspraak bij Aussie Tours, dé Australië-expert bij uitstek. Dankzij 23 jaar ervaring heeft het land geen geheimen meer voor de travel designers van Aussie Tours! Ze stellen dan ook met veel kennis en knowhow de perfecte reis voor je samen, helemaal op maat gemaakt en aangepast aan jouw wensen en interesses. Zo beleef je ongetwijfeld de vakantie van jou leven! Maak een afspraak met de experts op 051/705611 of e-mail info@aussietours.be.

Registreer je vandaag nog voor het reisevent van Best of Travel op 6 oktober in Kortrijk. Luister er naar tal van presentaties, persoonlijke reisverhalen van klanten en boeiende reportages of stel je vragen rechtstreeks aan de experts van Best of Travel.

In de uitgebreide brochure van Aussie Tours vind je alvast alle inspiratie voor een onvergetelijke reis down under. Vraag nu jouw exemplaar aan!

Op de inspirerende website www.aussietours.be lees je heel wat boeiende voorbeeldreizen.


 

 

Volg ons op Instagram

Volg @goodbyemag voor leuke tips en bloedmooie vakantie hotspots!

volg ons

Abonneer voordelig!

  • reisreportages over de mooiste vakantiebestemmingen
  • de knapste logeeradressen en lekkerste adresjes
  • tientallen tips voor een vakantie dichtbij of ver weg

abonneer

Deze website maakt gebruik van verschillende type cookies. Hier vind je meer informatie. Akkoord